نشست «آرمان‌های نهضت حسینی» با سخنرانی حضرت آیت الله خزعلی

در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی با حضور و سخنرانی آیت الله ابوالقاسم خزعلی یار دیرین حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دانشگاه شهید چمران اهواز، نشستی با عنوان «آرمان‌های نهضت حسینی» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، حضرت آیت الله خزعلی عضو مجلس خبرگان رهبری با ابراز خرسندی از حضور دوباره خود در دانشگاه شهید چمران پس از گذشت چند سال، به بیان خاطراتی از شهید چمران پرداخت و گفت: خدا را شاکرم که در این اوان به دنیا آمدم و این اوان را می بینم و افراد برجسته و خوش فکر و از جان گذشته را می بینم و در دانشگاه شهید چمران صحبت می کنم.

وی افزود: در اهواز بودم که دکتر چمران از سفر آمده بود و یک ربع وقتی که به او داده بودم به 3 ساعت و 45 دقیقه افزایش یافت چرا که دلداده و شیفته آن شهید والامقام شده بودم و اکنون با گذشت آن سال ها از اینکه در حالت ضعف و پیری هم در دانشگاهی که به نام آن شهید مزین است صحبت می کنم خدای را شاکرم.

دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر در ادامه به آیاتی از قرآن کریم اشاره کرد و اظهار داشت: قرآن کتاب انسان سازی است و امام راحل با حرکت خود در راستای قرآن، دنیا را بیدار کرد. چرا که امام می‌خواست ایران را جمهوری اسلامی کند، سپس کشورهای منطقه را بیدار نماید و سپس مقدمه ظهور امام زمان (عج) باشد. حضرت آیت الله خزعلی ادامه داد: اکنون کشورهای اسلامی بیدار شده‌اند و 99 درصد مردم اروپا و آمریکا خواستار عدالت هستند واین مقدمه ظهور امام عصر(عج) است.

وی در ادامه به اهمیت دانشگاه‌ها و اسلامی بودن آنها اشاره کرد و گفت: دانشگاه باید در خدمت مردم، اسلام و خدا باشد در غیر این صورت دانشگاه منفعت ندارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: آمده‌ام در این محضر دانشگاه مطالب اسلامی را عرضه بدارم و بگویم که اسلام درس انسان سازی است. در این دوران ما به انسان نیاز داریم چرا که انسان علم را هم تسخیر می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: علمای مسلمان در حرکت‌های علمی صورت گرفته در قرون علمی، اولین کسانی بودند که حرکت می‌کردند و اکنون دانشگاه‌ها باید انسان ساز باشند.

دبیر کل بنیاد بین المللی غدیر در ادامه با اشاره به ایام حزن و اندوه اهل بیت (ع) به مرثیه سرایی در سوگ اباعبدالله الحسین و یاران با وفای آن حضرت پرداخت.

همچنین در بخش آغازین این نشست، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان در سخنانی اظهار داشت: امروز دانشگاه شهید چمران میزبان مرد نستوه و شکست ناپذیری است که در عرصه تحکیم پایه‌های انقلاب و شریعت گام‌های بلندی برداشته است.

حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی افزود: برای خوزستان و شهر اهواز و دانشگاه شهید چمران آیت الله خزعلی چهره آشنایی است. شخصی که بیش از سه دهه قبل در دوران مبارزات و نهضت ملت به رهبری امام در خوزستان، آن هنگام که بوی امام و انقلاب و طنین نهضت و مبارزه از انگشت شماران بزرگواری استشمام می شد  سرآمد آن بزرگواران آیت الله خزعلی بودند.

وی ادامه داد: دانشگاه شهید چمران در 27 دی ماه 1357 میزبان آیت الله خزعلی برای اعلام شادمانی عمومی به مناسبت فرار پهلوی دوم و طلیعه سقوط رژیم ستمشاهی بود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز خاطرنشان کرد: باید تاریخ انقلاب در خوزستان گردآوری شود و حجم بزرگ و فصل قطوری از آن باید از زبان آیت الله خزعلی استماع شود که کاری بسیار ضروری است.