بازگشت به صفحه کامل

نخستین نشست دوره چهارم هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان خوزستان

نخستین نشست دوره چهارم هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی در استان خوزستان، با حضور دکتر خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و رئیس هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف(وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) استانی و سایر اعضا، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این نشست دکتر زادکرمی دبیر هیئت استانی به ارائه مطالبی درباره دلایل تشکیل این نشست، پرداخت.

دکتر خواجه رئیس دانشگاه نیز در این نشست خواستار برگزاری منظم جلسات هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان، شد.

همچنین دکتر ابراهیم حاجی دولو معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز و عضو حقوقی هیئت در خصوص اهمیت موضوع نظارت مراکز آموزش عالی و توجه ویژه نهادهای ملی و بین‌المللی به موضوع کیفیت مطالبی را برای اعضای حاضر در جلسه ارائه داد.

در ادامه ساکی کارشناس مسئول دبیرخانه هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان توضیحاتی درباره سیمای کلی آموزش عالی خوزستان در سال تحصیلی 96-1395، خلاصه عملکرد دبیرخانه در هفت سال گذشته شامل و تعداد بازدیدهای انجام‌شده، تعداد جلسات برگزارشده هیئت و کارگروه­های تخصصی و سایر فعالیت­های دبیرخانه بیان کرد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در خصوص معرفی سامانه آموزش عالی کشور، مسئولیت دبیرخانه استانی در این مورد و فرایند انجام کار،  مطالبی را برای اعضای حاضر بیان کرد.

همچنین در این نشست نظام جدید نظام نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در قالب سه آیین­نامه نظام نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری، تشکیل شورا و مدیریت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت موسسه‌های آموزش عالی، پژوهشی و فناوری و آیین‌نامه هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معرفی و تبیین گردید.

در ادامه نشست اعضای به بیان نظرات خود درباره اجرایی نمودن ماده 5 آیین‌نامه هیئت استانی و موضوع تعداد کارگروه­های تخصصی و ترکیب اعضای کارگروه‌ها، پرداختند.

گفتنی است در این نشست مصوب شد با توجه به گسترش آموزش عالی استان، از حداکثر ظرفیت آیین‌نامه استفاده و تعداد کارگروه­های تخصصی از چهار کارگروه فعلی به هفت کارگروه دانشگاه­های دولتی و وابسته به دستگاه­های اجرایی(فرهنگیان و ...)، واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی، واحدها و مراکز دانشگاه پیام نور، دانشگاه­ها و مؤسسات غیردولتی- غیرانتفاعی و مؤسسات آموزش عالی آزاد، دانشگاه فنی و حرفه­ای، دانشگاه جامع علمی-کاربردی و موسسه‌های پژوهشی و فناوری(مراکز رشد و فناوری) افزایش یابند.

در این نشست دکتر خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر پارسا معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر حاجی دولو معاون پژوهشی و فناوری، دکتر زادکرمی دبیر هیئت استانی، دکتر ذاکرمشفق عضو هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور، دکتر موسوی عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، دکتر فاطمی بهبهانی عضو هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان، دکتر خدا پناه رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، مهندس داودی عضو هیئت‌علمی آموزشکده فنی و حرفه‌ای شهید چمران اهواز، دکتر فروزانی عضو هیئت‌علمی دانشگاه منابع طبیعی و علوم کشاورزی رامین و دکتر پیری عضو دانشگاه فرهنگیان و مهندس ساکی کارشناس مسئول دبیرخانه هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان حضور داشتند.