نخستین جلسه کمیته علمی استانی هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه شهید چمران

نخستین جلسه کمیته علمی استانی هفته پژوهش و فناوری با حضور معاونان پژوهشی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و نمایندگان پژوهشی برخی دستگاه‌های اجرایی استان خوزستان عضو این کمیته در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این جلسه دکتر علیرضا زراسوندی دبیر ستاد اجرایی هفته پژوهش و فناوری استان خوزستان اظهارداشت: امسال علاوه بر دستاوردهای پژوهشی دستگاه‌های اجرایی ودانشگاه‌ها، طرح‌های تحقیقاتی نمایشگاه علم تا عمل تهران نیز در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد.

وی زمان برگزاری هفته پژوهش و فناوری در سال جاری را براساس تصمیم ستاد ملی این هفته از22 تا 28 آذر ماه اعلام کرد و گفت: همچون سال گذشته براساس تاکید ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری مراسم افتتاحیه به طور همزمان در نخستین روز این هفته اما به طور جداگانه در هر یک از دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه‌ها اجرا می‌شود.

معاون پژوهشی وفناوری دانشگاه شهید چمران اهواز تصریح کرد: محل برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان مشخص شده و فضای مناسبی از سوی آموزش و پرورش خوزستان به همین منظور در منطقه امانیه در اختیار ستاد قرار گرفته است.

دکتر زراسوندی همچنین از برپایی نمایشگاه کتاب همچون سال‌های گذشته در هفته پژوهش خبر داد و گفت: رایزنی با ناشران معتبر داخلی و خارجی برای شرکت در نمایشگاه وعرضه کتب مورد نیاز و نیز بانک‌ها برای فراهم کردن امکان خرید الکترونیکی و عرضه بن کتاب در حال انجام است.

وی همچنین از عدم حضور نماینده پژوهشی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در کمیته علمی به عنوان یکی از اعضای این ستاد انتقاد کرد.

همچنین دکتر رحیم حاجی حاجیکلایی دبیر کمیته علمی هفته پژوهش و فناوری استان در این جلسه اظهارداشت: انتخاب پژوهشگران برتر دستگاه‌های اجرایی، صنایع، مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌ها همچون سال‌های گذشته طبق ضوابط، آیین نامه و دستور العمل ستاد انجام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه آخرین مهلت اعلام پژوهشگران برتر به ستاد استانی هفته پژوهش 25 آبان ماه بوده است، افزود: بسیاری دانشگاه‌ها و دستگاه‌ها نفرات مورد نظر را معرفی کرده‌اند و باید دیگر دستگاه‌ها هر چه سریعتر نسبت به معرفی پژوهشگران برتر خود اقدام نمایند.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: علاوه بر این، از حوزه علمیه، و آموزش و پرورش خواسته شده دو نفر از طلاب پژوهشگر، معلم پژوهشگر و دانش آموز پژوهشگر را به ستاد معرفی کنند.

در ادامه این نشست، اعضای کمیته علمی هفته پژوهش و فناوری استان خوزستان دیدگاه‌ها و نظرات خود را ارائه کردند.