نخستین جلسه ستاد استقبال از دانشجویان جدیدالورود دردانشگاه شهید چمران

نخستین جلسه ستاد استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه شهید چمران اهواز با حضور کلیه اعضای این ستاد تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این جلسه که پیش از ظهر روز دوشنبه 14 شهریور ماه درمعاونت فرهنگی اجتماعی برگزار شد، دکتر علیرضا مخبر دزفولی معاون فرهنگی اجتماعی و رئیس ستاد استقبال از دانشجویان جدیدالورود با اشاره به ابلاغ توصیه نامه ستاد مرکزی استقبال برای سال تحصیلی 91-90، مهم‌ترین هدف از تشکیل این ستاد را انسجام بخشی به فعالیت‌های بخش‌های مختلف دانشگاه، جلوگیری از اقدامات موازی و تسهیل در ثبت نام و پذیرش دانشجویان جدیدالورود عنوان کرد.

وی افزود: اهم وظایف ستاد استقبال دانشگاه، تصویب برنامه‌های مدون برای دانشجویان جدیدالورود، پیش بینی بودجه فعالیت‌ها و برنامه‌های ستاد، ایجاد ارتباط با رسانه‌های گروهی و مطبوعات محلی و ملی، تشکیل کمیته دانشجویی ستاد، نظارت برحسن اجرای برنامه‌های مربوط به استقبال دانشجویان ورودی سال جدید است.

مهندس محمد چکشیان دبیر ستاد استقبال دانشجویان جدیدالورود دانشگاه شهید چمران اهواز از تشکیل کمیته دانشجویی زیرنظر این ستاد خبر داد و گفت: این ستاد متشکل از نمایندگان بسیج دانشجویی، کانون‌های فرهنگی هنری، شورای صنفی، انجمن‌های علمی، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه است که به منظور سیال‌تر و روان‌تر شدن امور از پتانسیل آنها در ستاد استفاده خواهد شد.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه امسال دوره زمانی ورود دانشجویان برای ثبت نام و انتخاب واحد از ماه رمضان خارج شده، باید تمهیدات مناسبی برای پذیرایی از دانشجویان جدیدالورود و خانواده آنها اندیشیده شود.

همچنین دکتر محسن جان نژاد مسئول کمیته آموزش ستاد استقبال در سخنانی اظهارداشت: امسال ثبت نام دانشجویان جدیدالورود به صورت اینترنتی از27 تا 31 شهریور ماه انجام می‌شود.

وی افزود: علاوه بر پورتال دانشگاه شهید چمران، طی اطلاعیه‌ای از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به پذیرفته‌شدگان در دانشگاه‌ها درباره زمان و نحوه ثبت نام اینترنتی اطلاع رسانی خواهد شد.

مدیر امور آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: دانشجویان جدیدالورود براساس حروف الفبا در روزهای 4 و5 مهرماه برای تایید مدارک خود و تحویل آنها و نیز انتخاب واحد به آموزش دانشکده‌ها مراجعه می‌کنند از این رو لازم است در ورودی دانشکده‌ها درباره رشته‌ها و گروه‌های آموزشی اطلاع رسانی صورت گیرد.

جان نژاد خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ثبت نام اینترنتی انجام می‌شود، قطعا حضور والدین به همراه دانشجویان کمتر از سال‌های گذشته است با این حال باید برای اسکان و پذیرایی آنها برنامه‌ریزی شود.

مهندس بابک بابادی مسئول کمیته امور دانشجویی ستاد استقبال نیز گفت: به منظور جلوگیری از ازدحام دانشجویان برای انجام کارهای دانشجویی و خوابگاه و صدور کارت تغذیه در محل معاونت دانشجویی، امسال این امور توسط نماینده معاونت در محل دانشکده‌ها انجام می‌شود.

وی درباره وضعیت خوابگاه‌ها نیز اظهارداشت: تعمیرات وسیعی در خوابگاه‌ها درحال انجام است که امیدواریم تا پیش از آغاز سال تحصیلی به اتمام برسد و آماده بهره‌برداری و استفاده دانشجویان باشد.

دکتر سید عباس رضوی مدیر روابط عمومی دانشگاه و مسئول کمیته روابط عمومی ستاد نیز بر ضرورت پیش بینی و تدابیر برنامه‌های لازم برای دانشجویان جدیدالورود با توجه به شعار امسال ستاد مرکزی مبنی بر «گذار از دانش‌آموزی به دانشجویی» تاکید کرد.

وی افزود: نباید کار به صورت مقطعی انجام شود بلکه در طول یک ترم یا حتی سال اول تحصیلی دانشجویان جدید باید برای این موضوع برنامه‌ریزی و اقدام شود و البته در سال‌های بعد هم می‌توان از ظرفیت تشکل‌های دانشجویی در این بخش بهره برد.

مهندس علی رسولی مسئول کمیته اداری مالی ستاد استقبال و مدیر خدمات عمومی دانشگاه نیز بر ضرورت هماهنگی بین بخش‌های مختلف تاکید کرد و گفت: در روزهای ورود دانشجویان جدید با برپایی ایستگاه در ورودی دانشگاه، اطلاع رسانی لازم در مورد مسائل آموزشی، دانشکده‌ها، قوانین و مقررات به آنها انجام می‌شود.

مهندس علیرضا رجایی مسئول کمیته حراست ستاد نیز آمادگی این واحد را برای همکاری با دیگر اعضای ستاد استقبال از دانشجویان ورودی سال 90 اعلام کرد.

در این جلسه، چارت پیشنهادی ستاد استقبال از دانشجویان جدیدالورود به تصویب اعضا رسید. براساس این چارت، ستاد مذکور دارای 6 کمیته آموزش، اداری مالی، امور دانشجویی، روابط عمومی، حراست و فرهنگی خواهد بود. علاوه بر کمیته‌های نامبرده شده، کمیته دانشجویی و یک نفر به عنوان هماهنگ کننده نیز به طور مستقیم زیر نظر دبیر ستاد فعالیت خواهند کرد.