نتایج مرحله دانشگاهی سی و سومین جشنواره سراسری قرآن اعلام شد

برگزیدگان مسابقات بخش "معارفی" و "آوایی" مرحله دانشگاهی سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار و نفرات برتر اعلام شدند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این مرحله از سی و سومین جشنواره سراسری قرآن دانشجویان در اسفندماه سال جاری به همت دفتر فعالیت های قرآنی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد که در پایان، در بخش معارفی 40 نفر و در بخش آوایی 30 نفر به عنوان نفرات برگزیده انتخاب شدند .

برگزیدگان این دو بخش از جشنواره که اسامی آنان در فایل الحاقی قابل مشاهده است، اردیبهشت ماه سال 97  در آیین اختتامیه مرحله دانشگاهی سی و دومین جشنواره قرآن، تقدیر خواهند شد .

متقاضیان شرکت در بخش های پژوهشی، فناوری، ادبی و هنری این جشنواره می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا تحویل آثار تا پایان خردادماه 97 به دفتر فعالیت های قرآنی واقع در طبقه همکف معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اقدام نمایند .