میان امام خمینی(ره) و اقشار مختلف جامعه اعتماد وجود داشت

دکتر صفایی مقدم؛

میان امام خمینی(ره) و اقشار مختلف جامعه اعتماد وجود داشت

عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: نسل پیش از انقلاب هویت خود را مرهون امام خمینی (ره) است و هرچه در درون خود واکاوی می‌کنم بیشتر به این مسئله پی می‌برم که نمی‌توانیم از خود درکی داشته باشیم و در لابلای آن نتایج تجربیاتی که از امام داشتم را نگویم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر صفایی مقدم در آیین گرامی داشت سالگرد رحلت امام خمینی(ره) و قیام 15 خرداد که امروز چهارشنبه 9 خردادماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد:  حتی در مباحث مرتبط با امور تربیتی نیز فکر می‌کنم باید به گذشته خود بازگردیم.

وی افزود: شخصیت ما حاصل تجربه‌های جدی است و این جدیت از زمان آشنایی با حضرت امام و شناخت انقلاب شکل گرفت.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: شکل‌گیری انقلاب از فعالیت‌های سیاسی شکل گرفت و در آن زمان همه نگاهی به نظرات امام خمینی(ره) داشتند.

صفایی مقدم، گفت: در زمان جنگ تحمیلی نیز در عملیات‌ها رزمندگان می‌گفتند که این عملیات را به امید پیروزی و خشنود نمودن امام انجام می‌دهیم.

وی، اظهار کرد: شیرین‌ترین و تلخ‌ترین خاطرات ما به امام خمینی (ره) مرتبط می‌شود. این مسئله دو طرفه بود و امام نیز همین احساس را نسبت به مردم و جوانان داشتند.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد: مهم‌ترین چیزی که این ارتباط و پیوند را حفظ کرد اعتماد مردم به امام خمینی(ره) و اعتماد ایشان به جامعه بود.

این نشست با حضور آیت‌الله حسن‌زاده امام جمعه موقت اهواز، دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.