مهلت ارسال آثار به نخستین جشنواره عکس دانشجویی بهار تمدید شد

مهلت ارسال آثار به نخستین جشنواره عکس دانشجویی بهار تا 31 خردادماه امسال تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، بخش‌های این جشنواره شامل "قدمت و معماری دانشگاه"، "نگاه خلاقانه به دانشگاه"، "زیبایی‌های دانشگاه" و "دانشکده‌ی من" است.

شرکت در این جشنواره برای تمامی دانشجویان آزاد بوده و عکس‌ها نیز می‌تواند با گوشی همراه و یا با دوربین عکاسی گرفته شود.

همچنین عکس‌ها باید به صورت فایل با حجم اصلی و با فرمت JPG  ارسال شود. در این جشنواره در هر یک از موضوعات دو عکس، برتر شناخته می‌شود و یک عکس نیز با رأی مخاطبان موردتقدیر قرار خواهد گرفت.

در پایان نیز از عکس‌های ارسالی(به انتخاب داوران) کتابی نفیس تهیه خواهد شد و از برگزیدگان نیز با اهدای جوایز نقدی تقدیر به عمل خواهد آمد.

علاقه‌مندان می‌توانند تا 31 خردادماه امسال آثار خود را به آدرس http://sapp.ir/prscu و یا به پست الکترونیک publicnews@scu.ac.ir ارسال نمایند.