مهارت افزایی دانشجویان در وزارت علوم پیگیری می‌شود

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تأکید کرد: مسئله مهارت افزایی در راستای توانمندسازی دانشجویان جزو اولویت های این وزارت خانه خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر منصور غلامی عصر امروز دوشنبه هفتم اسفندماه در نشستی با حضور تشکل‌های دانشجویی این دانشگاه ،گفت: کمبودهایی در بخش اعتبارات آموزشی عالی وجود دارد که این مسئله دلایل مختلفی دارد.

وی افزود: انتظار این است که دولت تمامی مشکلات را حل کند در حالی که مسائل و مشکلات بسیار زیاد است. مسئولان در جریان مشکلات هستند و باید برای آن‌ها راهکارهایی اندیشید.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به وضعیت دانشگاه شهید چمران اهواز پس از دوران هشت‌ساله دفاع مقدس، اظهار کرد: در آن دوران بسیاری از استان‌های کشور به واسطه جنگ آسیب دیدند و این مسئله موجب تأخیر در روند توسعه شد و این مسئله در استان خوزستان نیز وجود دارد.

دکتر غلامی، عنوان کرد: برای نسل جدید باید تمامی تلاش خود را انجام دهیم که امکانات لازم خصوصاً در دانشگاه‌ها فراهم شود.

گفتنی است در این نشست نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز مسائلی ازجمله مسائل صنفی، مشکلات رفاهی و خوابگاهی، وضعیت تحصیلی و.... را مطرح کردند.