مهارت‌آموزی دانشجویان جزو برنامه‌های مهم دانشگاه است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز تأکید کرد؛

مهارت‌آموزی دانشجویان جزو برنامه‌های مهم دانشگاه است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: مهارت‌آموزی دانشجویان این دانشگاه جزو برنامه‌های مهم و اصلی دانشگاه است که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز بر آن تأکید دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر ابراهیم حاجی دولو عصر امروز سه‌شنبه 12 تیرماه در نشست هماهنگی برگزاری دوره کارآموزی که در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر یکی از ایرادات وارده به دانشگاه‌ها این است که دانش‌آموختگان مهارت‌ها و تجربیات عملی لازم را ندارند و جنبه‌های نظری آن‌ها قوی است و در دانشگاه‌ها به جنبه‌های مهارتی کمتر توجه می‌شود.

وی افزود: در سال‌های قبل به دلیل افرایش دانشجو و تغییر نیافتن تعداد هیئت‌علمی‌ها آموزش بیشتر به کلاس‌های درس محدود می‌شد و امور کارگاهی و آزمایشگاهی و ... در وهله دوم بود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: ازاین‌رو مقرر شد تعداد دانشجویان کاهش‌یافته و بر مسئله  مهارت‌آموزی تأکید بیشتری شود. در شرایط جدید وزارت علوم و بخش‌ها و سازمان‌های مختلف تأکید دارند که این رویکرد هم در دانشگاه‌ها و هم در سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی تغییر یابد.

حاجی دولو، بیان کرد: در این راستا دانشگاه‌ها باید کارهایی را انجام دهند که بخشی از آن شامل تغیر برنامه‌ها است که این نشست در این راستا برگزار می‌شود و پیش از آن نیز در نشست دفتر ارتباط با صنعت نیز دراین‌باره صحبت و تصمیماتی نیز اخذشده است.

وی، تصریح کرد: ازجمله این تصمیمات می‌توان به برگزاری نشست با همکاران هیئت‌علمی، بازدید از محل‌های کارآموزی دانشجویان، برگزاری نشست با دانشجویان در ارتباط با دوره کارآموزی، نظارت چند لایه بر انجام دوره کارآموزی و ... است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: امیدواریم حرکتی در سطح دانشگاه ایجاد شود تا به اهداف اولیه در خصوص درس کارآموزی برسیم؛ دانشجویان تا زمانی که در دانشگاه هستند بیشتر در فکر پاس کردن دروس هستند و زمانی که وارد بازار کار می‌شوند اگر دارای مهارت‌های لازم باشند قدردان مجموعه دانشگاه خواهند بود.

حاجی دولو، اضافه کرد: درس کارآموزی واحدی است که معاونت آموزشی نیز بر اجرای هرچه بهتر آن تأکید دارد و انتظار می‌رود اعضای هیئت‌علمی ضمن برقراری ارتباط با دانشجویان بر اهمیت گذراندن هرچه بهتر دوره کارآموزی تأکید داشته باشند.

در ادامه این نشست معاونین گروه‌های آموزشی به بحث و بررسی مسائل و مشکلات برگزاری دوره کارآموزی، بررسی راه‌کارهای ارتقاء کیفی دوره کارآموزی و تبادل‌نظر دراین‌باره پرداختند.