معلمان می‌توانند تأثیرگذاری بسیاری در سلوک جوانان داشته باشند

حجت‌الاسلام والمسلمین شفیعی؛

معلمان می‌توانند تأثیرگذاری بسیاری در سلوک جوانان داشته باشند

رییس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان گفت: معلمان در جایگاه خود می‌توانند تأثیرگذاری بسیاری در سلوک جوانان و فرزندان ما داشته باشد
.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن شفیعی در آیین تجلیل از استادان نمونه آموزشی، استادان بازنشسته و گروه‌های آموزشی ممتاز این دانشگاه که امروز دوشنبه 17 اردیبهشت‌ماه در دانشکده علوم برگزار شد، ضمن بزرگداشت یاد شهید مطهری، گفت: دانشجویان سرمایه‌های ما هستند و ما به دلیل علاقه‌مندی به این نسل در دانشگاه گرد آمده‌ایم.

وی اظهار کرد: روایتی از پیامبر اکرم (ص) وجود دارد که با یک فرمان حکیمانه صادر می‌شود ایشان توضیح می‌دهند که چرا علم بیاموزید؟ بخش موردنظر من این جمله است که علم بیاموزیم زیرا زیبایی است و گفت و گوی علمی جهاد است و می‌فرمایند خداوند به واسطه دانش، بخشی از جامعه را نسبت به دیگر بخش‌ها سرآمد کرده است و آحاد جامعه از این افراد پیروی می‌کنند .

رییس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان، افزود: در تکریم مقام معلم و علمی یکی از جهات بسیار مهم روش معلمی است و به واسطه ارتباطی که بین متعلم و معلم برقرار می‌شود اهمیت دارد؛ علاقه‌مندی و پدری که در ارتباط بین استاد و شاگرد این ایجاد می‌شود منشأ تحولات بسیاری است و پیش‌نیازی برای گسترش دانش‌آموزی است.

وی، ادامه داد: اگر شاگرد دل‌بسته استاد شده و مهربانی او را باور کند، قطعاً بیش از شرایط متعارف از او خواهد آموخت آن‌چنانی که به دانش آموزان و جوانان بر اساس فرامین دینی تکریم مقام معلم را توصیه می‌کنیم.

رییس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان، اذعان کرد: امروزه دغدغه‌هایی برای نسل جوان داریم و همه ما گاهی در منظر پدر و مادر، مسئولان فرهنگی یا مسئولان آموزشی، گاهی مطالباتی از جوانان داریم و حال امروز آن‌ها را با دیروز خود مقایسه می‌کنیم .
حجت الاسلام و المسلمین شفیعی، خاطرنشان‌کرد: برخی می‌گویند جوانان امروز از نصیحت خوش‌شان نمی‌آید اما این با فطرت انسانی سازگاری ندارد؛ چه‌بسا به روش و شکل انتقال مطلب ما نقد وارد باشد و باید راه مناسب را پیدا کنیم. تأثیر و جایگاه هیچ مرجع و نهادی در شکل‌گیری شخصیت جوانان بیشتر از معلم نیست .
رییس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان تصریح کرد: اگر دهه سرآمدی آموزش را برگزار کرده و اساتید برتر را معرفی می‌کنیم، به نظر من باید سهم اساتید در شکل‌گیری شاگردان را نیز در نظر بگیریم. جوانان سرمایه‌هایی هستند که در اختیار اساتید می‌باشند .
حجت الاسلام والمسلمین شفیعی گفت: معلمان و اساتید مردان آسمانی ما در زمین هستند. اساتید گرچه زمینی‌اند اما تکریم آن‌ها توصیه آسمانی دین ما است .
در این آیین که با حضور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، در پایان با اهدای هدایایی از برگزیدگان تجلیل به عمل آمد.