معرفی مدیر فرهنگی دانشگاه شهید چمران به عنوان مدیر فرهنگی برگزیده کشوری

مهندس محمد چکشیان مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه شهید چمران به عنوان مدیر برگزیده فرهنگی دانشگاه های کشور معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز ‏،‌ در اختتامیه ششمین نشست مدیران فرهنگی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور که در دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور تهران برگزار شد‏،‌ مهندس محمد چکشیان به عنوان مدیر برگزیده کشوری در سال 89 معرفی شد.

مهندس چکشیان متولد سال 1357 و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی مهندسی مکانیک و کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی است و از آذر سال 1384 تا کنون به عنوان مدیر فرهنگی دانشگاه شهید چمران به فعالیت مشغول است.

در سابقه اجرایی او مسئولیت بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران‏ و معاونت فرهنگی بسیج دانشجویی استان خوزستان نیز به چشم می خورد. وی همچنین سوابقی از جمله مشاور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان در امور دانشگاه، و دبیری شورای مدیران فرهنگی دانشگاه های منطقه 5 کشور را در کارنامه فرهنگی خود دارد.