معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز منصوب شد

در حکمی از سوی دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علی حقیقی عضو هیئت‌علمی دانشکده مهندسی به مدت دو سال به عنوان معاون پژوهش و فناوری این دانشگاه، منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در متن این حکم آمده است:

به استناد ماده پنج آیین ­نامه جامع مدیریت دانشگاه­ ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری مصوب ششصد و هشتاد و چهارمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی و با اعتماد به سابقه علمی و تجارب اجرایی جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی به مدت دو سال به عنوان «معاون پژوهش و فناوری دانشگاه» منصوب می ­شوید.

انتظار دارد، ضمن انجام وظایف تصریح‌شده در آیین ­نامه صدرالاشاره، رویکردهای ذیل، وجهه همت و تلاش جنابعالی قرار گیرد:

1- تلاش هدفمند در راستای تحقق برنامه راهبردی دانشگاه

2- ارزیابی و نظارت مستمر و کارآمد بر فعالیت ­های پژوهشی و ارائه راهکارهای خلاقانه برای ارتقاء و رشد سریع این  فعالیت ­ها

3- تلاش در جهت توسعه زیرساخت ­های پژوهشی مطابق با مأموریت­های جدید دانشگاه­ ها و مؤسسات آموزش عالی

4- ارزیابی مجدد روش ­های تخصیص پژوهانه و انجام اصلاحات ساختاری در آن‌ها در صورت لزوم

5- گسترش تعامل مؤثر با جامعه و صنعت در راستای تحقق دانشگاه کارآفرین

6- تکیه‌بر قانونمندی در همه شئون فعالیت ­های پژوهشی

7- توجه ویژه به اصل بین‌المللی سازی دانشگاه و تلاش روزافزون در جهت افزایش تعاملات بین­ المللی دانشگاه

8- به‌کارگیری روش­ های سخت­ افزاری و نرم ­افزاری نوین در جهت ارائه هر چه بهتر خدمات پژوهشی

9- توجه به اصل شایسته­ سالاری در انتصاب مدیران و کارکنان حوزه پژوهشی و تلاش در جهت ارتقای شاخص ­های بهره ­وری

توفیق روزافزون جنابعالی را در راستای انجام وظایف محوله و تحقق اهداف دولت تدبیر و امید از درگاه خداوند منان خواهانم.

همچنین دکتر خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در پیامی از تلاش‌های دکتر ابراهیم حاجی دولو معاون پیشین پژوهش و فناوری این دانشگاه تقدیر کرد.

در متن این نامه آمده است:

با عنایت به خاتمه دوره مسئولیت جنابعالی به عنوان "معاون پژوهش و فناوری دانشگاه" به این وسیله از زحمات و تلاش­ های ارزنده­­ ای که در دوران تصدی سمت مزبور مبذول داشته ­اید، تشکر و قدردانی می­نمایم. از درگاه خداوند سبحان برای آن برادر ارجمند، سلامتی و دوام توفیق خدمت به جامعه علمی و اسلامی را خواستارم .

گفتنی است دکتر حاجی دولو از سال 1393 تاکنون مسئولیت معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه را بر عهده داشته است.