معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان:ظرفیت‌های زیادی برای نشست‌های هم اندیشی اساتید وجود دارد

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان گفت: ظرفیت‌های متعددی برای برگزاری دوره‌هایی همانند طرح ضیافت اندیشه به لحاظ قانونی و اجرایی در دانشگاه‌ها وجود دارد که می‌توان از آنها استفاده کرد.

حجت الاسلام والمسلمین جعفر علوی کیا در گفت‌وگو با واحد خبر روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار داشت: کمیته جذب اعضای هیئت علمی که در همه دانشگاه‌ها فعال است، قانونا موظف شده برای ارتقای اعضای هیئت علمی چنین کارگاه‌های هم اندیشی در راستای معرفت افزایی برگزار نماید.

وی خاطرنشان کرد: دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری کار برگزاری این کارگاه‌ها را شروع کرد و به متقاضیانی که به هر دلیلی موفق نشدند در این کارگاه‌ها شرکت کنند، این نوید داده می‌شود که کارگاه‌های آموزشی معرفت‌افزایی اساتید در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.

به گفته این مقام مسئول در برگزاری دوره، طرح ضیافت اندیشه به منظور ارتقای سطح علمی و معرفتی استادان و تاثیرگذاری آنان در مسائل مختلف جامعه و دانشجویان برگزار و در آن نشست‌های مختلف عملی و فرهنگی در قالب کلاس‌های آموزشی با موضوعات فلسفه علم و اصول تعلیم و تربیت اسلامی ارائه و مورد بحث شرکت‌کنندگان قرار گرفت.

معاون نهاد نمایندگی معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان گفت: اخلاق حرفه‌ای، آداب تعلیم و تربیت اسلامی، علم دینی، کارآمدی نظام سیاسی اسلام از دیگر محورهایی است که در شورای عالی انقلاب فرهنگی برای کارگاه‌های آتی طرح ضیافت اندیشه تصویب شده اما این امکان وجود دارد که هر دانشگاه به تناسب موضوعات خاص و مورد نیاز آن منطقه، به طرح آنها بپردازد و البته بستگی به تصمیم شورایی دارد که نشست را برنامه‌ریزی می‌کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علوی‌کیا درباره ارزیابی نخستین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید اظهار داشت: ارزیابی مدرسان و اساتید از یکدیگر مطلوب بوده و شرکت‌کنندگان از مباحث مطرح شده بهره برده‌اند.

وی درباره نتایج این طرح گفت: از پیامدهای موفق طرح ضیافت اندیشه اساتید این بود که اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها به لزوم و ضرورت نشست‌هایی به صورت هم اندیشی و گفت‌وگو و مباحثه در محیطی علمی و آکادمیک واقف شدند و درخواست مکرر آنها تداوم برگزاری این کارگاه‌ها در طول سال تحصیلی است.

حجت الاسلام علوی کیا از مساعدت بی دریغ و مشفقانه رئیس دانشگاه شهید چمران و همه عوامل اجرایی ودست اندرکاران و نیز همکاران دفتر نهاد رهبری این دانشگاه که میزبان طرح ضیافت اندیشه اساتید خوزستان بودند تشکرو قدردانی کرد.