معاون آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز اعلام کرد:آزمون کارشناسی ارشد با حضور 26487 نفر در دانشگاه شهید چمران برگزار می‌شود

دکتر حمداله صالحی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز با اعلام این خبر افزود: توزیع کارت ورود به جلسه این آزمون از فردا دوشنبه هفتم اسفند آغاز می‌شود.

وی با بیان این که توزیع کارت ورود به جلسه آزمون تنها به خود شخص شرکت‌کننده تحویل خواهد شد، اضافه کرد: برای دریافت کارت، همراه داشتن کارت شناسایی معتبر عکسدار و یا شناسنامه عسکدار الزامی می‌باشد و از دادن کارت داوطلبان به اشخاص دیگر معذور می‌باشیم.

نماینده تام‌الاختیار دانشگاه در آزمون‌های سراسری درخصوص نحوه و زمان توزیع کارت‌های ورود به جلسه آزمون گفت: توزیع کارت متولدین سال 56 و قبل از آن صبح روز دوشنبه، هفتم اسفندماه و متولدین سالهای 59،58،57 و 60 بعد از ظهر همان روز و متولدین سالهای 61 و 62 صبح روز سه‌شنبه هشتم اسفندماه و متولدین سال 63 و بعد از آن بعد از ظهر همان روز توزیع خواهند شد.

دکتر صالحی با اشاره به این که آزمون کارشناسی ارشد در دو نوبت صبح و بعد از ظهر انجام می‌شود، تأکید کرد:  آزمون نوبت صبح ساعت 30/8 و نوبت بعد از ظهر ساعت 15 آغاز و درب‌های ورود به جلسه یک ساعت قبل از برگزاری آزمون بسته می‌شوند.

وی با بیان این که تنها وسایل مجاز همراه داوطلبان مداد سیاه، مداد پاکن، تراش و سنجاق می‌باشد،  اظهار داشت: به داوطلبان تأکید می‌شود از همراه آوردن ساک دستی، کیف، تلفن همراه، پیجر، جزوه، کتاب، ماشین حساب و یا هر گونه وسیله اضافه دیگر به محل برگزاری آزمون خودداری نمایند.