مسابقه تفسیر قرآن ویژه خواهران دانشجو در دانشگاه شهید چمران اهواز

مسابقه تفسیر سوره نور ویژه خواهران دانشجو به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

به گزارش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، این مسابقه 9 آذرماه با حضور و استقبال دانشجویان در مجتمع خوابگاهی خواهران و مسجد دانشگاه برگزار شد، و در پایان 30 نفر برگزیده معرفی شدند.

برهمین اساس، 10 نفر اول برتر این مسابقه عبارتند از خانم‌ها: لیلا نژاد سبحانی، ندا مزرعه، زینب حریزاوی، پوران صلاحی، فاطمه حسن بندی، آزاده آذربیک، خدیجه چعب سحرطلایی، سکینه آلبوزهر، فاطمه شفیعی، مریم محمدی که به آنها 300 هزار ریال جایزه نقدی ارائه شد.

10 نفر دوم این مسابقه خانم‌ها فاطمه جوانمردزاده، مهناز شادروان، شفا جلالی، مژگان خلفیان، حقایق خسروانی، فاطمه مروانی، مهسا مقامی، سودابه قاسمی، رویا دیناروند، زهرا گودرزی که به آنها 200 هزار ریال جایزه اهدا شد.

10 نفر سوم این مسابقه عبارتند از: خانم‌ها مرضیه رصاف، تکتم حسینی دهنوی، زهرا رحمی زاده، پروانه قالبی، افسانه عباسی صورکی، بتول علی زاده، زینی ولدی، مینا شادروان، آسیه بنی طرفی، سمیه کلبی که به این نفرات 150 هزار ریال جایزه اهدا شد.