مرکز شایستگی‌های حرفه‌ای دانشجویان در دانشگاه شهید چمران اهواز ایجاد می‌شود

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه خبر داد:

مرکز شایستگی‌های حرفه‌ای دانشجویان در دانشگاه شهید چمران اهواز ایجاد می‌شود

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در حال راه‌اندازی مرکز شایستگی‌های حرفه‌ای دانشجویان با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان هستیم که مهارت‌های حرفه‌ای که اغلب مهارت‌های نرم‌افزاری نیز هستند را آموزش می‌دهد.

دکتر ابراهیم حاجی‌دولو در حاشیه سومین نمایشگاه الکامپ خوزستان، اظهار کرد: در دنیا حوزه‌های فناوری اطلاعات در حال نوآوری، خلاقیت و رشد هستند، برخلاف بسیاری از رشته‌های دیگر که جنبه‌های پیشرفت و نوآوری آن‌ها به کندی انجام می‌شود؛ اما در کشور ما و در استان خوزستان، این روند حرکت جهانی که در دنیا وجود دارد، کمتر احساس می‌شود که نشان‌دهنده عقب ماندن این صنعت در کشور و استان است.

وی افزود: خوزستان در سایر حوزه‌های صنعتی بسیار قوی است و این مسئله حوزه‌های فناوری ICT را تحت تأثیر قرار داده است و فعالیتی که در سطح جهانی ایجادشده در خوزستان کمتر دیده می‌شود. این امر نشان می‌دهد که دانشگاه‌ها و مراکز رشد فناوری باید فعالیت بسیار بیشتری داشته باشند تا بتوانند خود را به سطحی که در دنیا وجود دارد و انتظار می‌رود، برسانند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: ازجمله برنامه‌های مهم دانشگاه این است که رشته فناوری اطلاعات و رشته‌های مربوط به کامپیوتر تقویت و افزایش یابد و تلاش خواهیم کرد در مرکز رشد فناوری، از این شرکت‌ها حمایت شود.

حاجی‌دولو در خصوص همکاری این دانشگاه با سایر سازمان‌ها در حوزه ICT ، عنوان کرد: سال قبل مرکز آپا( اطلاع‌رسانی، پشتیبانی و امداد رایانه‌ای) دانشگاه در زمینه امنیت راه‌اندازی شد که هنوز به اوج فعالیت خود نرسیده و انتظار داریم که فعالیت بیشتری داشته باشد.

نمایشگاه الکامپ بزرگ‌ترین رویداد تجاری در عرصه تولید و محصولات و خدمات صنایع الکترونیک و کامپیوتر در کشور محسوب می‌شود که هر سال با استقبال گسترده و چشمگیر علاقه‌مندان مواجه می‌گردد و 20 تا 23 اردیبهشت، محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی اهواز عرصه‌ی برگزاری این رویداد مهم بود.

در این نمایشگاه آخرین دستاوردها و خدمات این صنعت در شاخه‌های الکترونیک، کامپیوتر، تجارت الکترونیک، دولت الکترونیک، اینترنت، موبایل، شبکه و ارتباطات به علاقه‌مندان عرضه می‌گردد.