مرحله نیمه‌نهایی بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی منطقه 10 کشور برگزار می‌شود

با مرکزیت دانشگاه شهید چمران اهواز؛

مرحله نیمه‌نهایی بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی منطقه 10 کشور برگزار می‌شود

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز از برگزاری مرحله نیمه‌نهایی بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی منطقه 10 کشور با مرکزیت این دانشگاه، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر عبداله پارسا امروز یکشنبه 9 اردیبهشت‌ماه در نشست هماهنگی برگزاری مرحله نیمه‌نهایی بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی منطقه 10 کشور که در دفتر معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: این دوره از المپیاد از حساسیت بسیاری برخوردار است زیرا اولین المپیاد منطقه‌ای است که در این دانشگاه برگزار می‌شود.

وی افزود: امسال دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان محور قطب منطقه 10 برگزیده‌شده و دانشگاه‌های تمام استان که داوطلبانی در این المپیاد دارند در این دانشگاه حضور خواهند یافت.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز از برگزاری این آزمون در روزهای پنج‌شنبه و جمعه 13 و 14 اردیبهشت‌ماه با حضور دانشجویان کارشناسی در 21 رشته و در سه نیم روز برگزار می‌گردد.

پارسا بیان کرد: تمامی تمهیدات اندیشیده شده برای برگزاری المپیاد علمی دانشجویی امسال مشابه برگزاری آزمون‌های سراسری است، با این تفاوت که تعداد داوطلبان المپیاد علمی بسیار کمتر است اما از نظر ارزش اهمیت کمتری ندارد بالأخص که مخاطبان این المپیاد دانشجویان نخبه دانشگاه‌ها هستند.

وی ادامه داد: پس از برگزاری این المپیاد و با اعلام نتایج، برگزیدگان به مرحله کشوری معرفی می‌شوند و مرحله نهایی را برگزار می‌کنند.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز،گفت: سوا لات بیست و سومین مرحله نیمه‌نهایی المپیاد علمی دانشجویی منطقه 10 کشور توسط اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه طراحی‌شده و به دلیل حساسیت بالا ترجیح داده‌شده که سؤالات در دانشگاه طراحی شود.

در ادامه مدیر دفتر شناسایی، حفظ و هدایت استعدادهای درخشان  دانشگاه شهید چمران اهواز نیز بیان کرد: در این دوره از المپیاد علمی دانشجویی که شامل منطقه 10 کشور است بدون شک نظارت بیشتری از سوی سازمان سنجش انجام می‌شود.

دکتر علیرضا سیاه‌پوش، اظهار کرد: تکثیر سؤالات با حضور حراست دانشگاه انجام می‌گردد و تا روز برگزاری آزمون سؤالات در مخزن نگهداری می‌شود.

وی گفت: امسال 180 دانشجوی کارشناسی سال سوم و چهارم از دانشگاه‌های سراسر استان در المپیاد حضور دارند که از این تعداد  94نفر زن و مابقی مرد هستند که در 21 رشته به رقابت خواهند پرداخت.

مدیر دفتر شناسایی، حفظ و هدایت استعدادهای درخشان  دانشگاه شهید چمران اهواز، افزود: دانشگاه شهید چمران اهواز 117 شرکت‌کننده و سایر دانشجویان نیز از دانشگاه‌های کشاورزی و منابع طبیعی استان، صنعت نفت آبادان و اهواز، صنعتی جندی‌شاپور دزفول، صنعتی خاتم‌الانبیاء بهبهان و علوم و فنون دریایی خرمشهر هستند؛ متأسفانه دانشگاه آزاد، شهدای هویزه، پیام نور و فرهنگیان در این المپیاد حضور پیدا نکرده‌اند و امیدواریم این دانشگاه‌ها در دوره‌های آینده در این رویداد مهم حضور یابند؛ یکی از اهداف دانشگاه شهید چمران اهواز در پی گیری مستقل شدن این آزمون این بوده که دانشگاه‌های استان فرصتی پیدا کنند که در این رقابت حضور یابند.