مراسم سوگواری ایام رحلت پیامبر اکرم(ص) در دانشگاه برگزار شد

شناسه : 1910563

مراسم سوگواری ایام رحلت پیامبر اکرم(ص) در دانشگاه برگزار شد

مراسم سوگواری ایام رحلت پیامبر اکرم(ص)، شهادت امام حسن(ع) و امام رضا (ع) دوشنبه 14 آبان ماه با حضور مسئولان دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشجویان و خُدام حرم امام رضا(ع) در مسجد امام خمینی(ره) دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این آیین که پس از اقامه نماز ظهر و عصر برگزار شد، حجت‌الاسلام و المسلمین علوی کیا مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نقت اهواز بیان کرد: اگر بخواهیم دین را دریافت کنیم باید محبت عمیق نسبت به اهل‌بیت پیامبر داشته باشیم و این مسئله را وقتی در حوزه روان‌شناسی و علوم تربیتی قرار می‌دهیم می‌بینیم انسان در مسیر خیر قرار نمی‌گیرد مگر اینکه خداوند متعال رحمتش را برای بندگانش بر خود واجب کرد و این مسیر را برای این‌که انسان به بیراهه نرود در محبت خوبان قرارداد.

وی افزود: اگر محبت نیکان را در قلب خود قراردادیم در مسیر نیکان قرار خواهیم گرفت و کسی که محبتی نسبت به اهل‌بیت نداشته باشد دین را نفهمیده است حتی اگر تظاهر به دین‌داری داشته باشد.

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نقت اهواز ، اضافه کرد: محبت اهل‌بیت به درد کسانی می‌خورد که می‌خواهد برای رسیدن به خدا وسیله‌ای تهیه نماید و طی این مسیر بدون وسیله امکان‌پذیر نیست.

حجت‌الاسلام والمسلمین علوی کیا، تصریح کرد: ما به محبت اهل‌بیت نیاز داریم و این نگاه شیعی مبتنی بر قرآن است؛ آن کسی را که محبتش را برای رسیدن به خدا نیاز داریم باید به خوبی بشناسیم. مُحب اوج محبتش فنا شدن در محبوب است.

وی، بیان کرد: رابطه ما با اهل‌بیت یک رابطه مترقی و بر اساس توحید است و لذا توحید از مسیر محبت به اهل‌بیت(ع) می‌گذرد.

گفتنی است در این آیین علیرضا منصوری به مداحی پرداخت و پس‌ازآن توسط خدام پرچم حرم مطهر امام رضا(ع) در میان حاضران گردانده شد.