مدیر مرکز آپا دانشگاه شهید چمران اهواز منصوب شد

در حکمی از سوی دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر محمود نادران طحان عضو هیئت‌علمی دانشکده مهندسی به مدت یک سال به سمت مدیر مرکز آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد رایانه‌ای (آپا) این دانشگاه، منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در متن این حکم آمده است:

نظر به  مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ با حفظ سمت آموزشی به مدت یک سال به عنوان مدیر مرکز آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد رایانه‌ای(آپا)، منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود با بهره‌گیری از کلیه ظرفیت‌های علمی و تخصصی اساتید و دانشجویان نسبت به برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های اثربخش و ابتکاری در حوزه آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد رایانه‌ای اقدامات لازم را به عمل آورید.

امید است با اتکال به الطاف خداوند متعال و توان و تجربه خویش و همکاری و مساعدت سازمان فناوری و اطلاعات ایران در تحقق اهداف مرکز فوق که نقش مهمی در برقراری امنیت در فضای مجازی دارد، موفق و مؤید باشید.