مدیر جدید شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز معرفی شد

با قدردانی از مهندس علیرضا پورقناد مدیر پیشین ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز، مهندس محمد چکشیان به عنوان مدیر جدید این اداره طی مراسمی معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در مراسم تودیع ومعارفه مدیران ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مسئولیت سنگین جامعه در قبال فرزندان شهید و ایثارگران را یادآور شد و گفت: ستاد شاهد در مقابل این گونه دانشجویان تکلیف سنگینی بر عهده دارد.

وی با بیان اینکه حدود 800 دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه شهید چمران اهواز تحصیل می کنند، افزود: در واقع با این تعداد دانشجو، یک دانشگاه شاهد و ایثارگر داریم که باید برای این افراد سرمایه‌گذاری شود.

حجت الاسلام و المسلمین شفیعی تصریح کرد: همه ما در مقابل فرزندان شاهد و خانواده آنها بدهکاریم و کاری که در مقابل آنها انجام‌ می‌دهیم دیون است، لطف نیست.

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان تاکید کرد: باید برای دانشجویان شاهد و ایثارگر دلسوزانه و با علاقه کار کرد و مشکلات آنها را به خوبی درک نمود.

وی یادآور شد: امور شاهد و ایثارگردانشگاه نسبت به مسائل فرهنگی دانشجویان زیر پوشش مسئولیت خطیر و سنگینی بر عهده دارد و اشکالات فرهنگی صورت گرفته از ناحیه ما موجب شده که برخی فرزندان شاهد مایل نباشند به این عنوان شناسایی شوند.

حجت الاسلام و المسلمین شفیعی افزود: باید فضای فرهنگی به سمتی هدایت شود که فرزند شهید و ایثارگر با افتخار از این عنوان خود نام ببرد.

در ادامه دکتر حسن مروتی رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز از پیگیری ایجاد یادمان شهدا در دانشگاه خبر داد و گفت: نقشه یادمان تهیه شده اما مورد تصویب قرار نگرفت و اکنون سه طرح دیگر تهیه شده که در انتظار تصویب در تهران است.

وی افزود: پیگیری دانشگاه برای ایجاد مزار شهدای گمنام نیز با جدیت ادامه دارد.

دکتر مروتی یادآور شد: دانشگاه به داشتن 800 فرزند شاهد و ایثارگر افتخار می‌کند و خدمت به آنها موجب مباهات است.

در ادامه این نشست، با اهدای هدایا و لوح تقدیر از مهندس پور قناد به خاطر سال‌ها خدمت و فعالیت در امور شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز تجلیل و حکم مهندس چکشیان به عنوان مدیر جدید شاهد و ایثارگر تقدیم وی شد.