مجله تحقیقات در زبان‌شناسی کاربردی نمایه isi را کسب کرد

دکتر جلیلی فر خبر داد:

مجله تحقیقات در زبان‌شناسی کاربردی نمایه isi را کسب کرد

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: مجله تحقیقات در زبان‌شناسی کاربردی این دانشکده توانست به عنوان نخستین مجله کشور در حوزه زبان‌شناسی کاربردی نمایه isi را کسب کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علیرضا جلیلی فر دراین‌باره بیان کرد: مجلات دانشگاه‌ها برای پیشرفت ابتدا باید به درجه علمی پژوهشی برسند و برای رتبه‌های بین‌المللی نیز در سایت‌های بین‌المللی نمایه شوند.

وی با اشاره به اینکه تمامی مجلات علمی تلاش دارند در اسکوپوس و یا isi نمایه گردند، گفت: در سال گذشته مجله تحقیقات در زبان‌شناسی کاربردی دانشکده ادبیات موفق به کسب نمایه اسکوپوس شد که این پایگاه بیش از 20 هزار مجله از سراسر دنیا را نمایه کرده است و بزرگ‌ترین بانک اطلاعاتی مجلات علمی محسوب می‌شود.

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: در ادامه تلاش شد که این مجله بتواند نمایه isi را کسب کند که خوشبختانه این مهم پس از شش ماه تلاش با پاسخ مثبت این نمایه بین‌المللی، محقق گردید و در حال حاضر مجله تحقیقات در زبان‌شناسی کاربردی به عنوان اولین مجله کشور در حوزه آموزش زبان انگلیسی در isi ثبت‌شده است.