قهرمانی تیم فوتسال دانشجویان شهید چمران اهواز در مسابقات دانشگاه‌های منطقه 9

تیم فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه شهید چمران اهواز در رقابت‌ با دانشگاه‌های منطقه 9 کشور به مقام قهرمانی دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز،‌ تیم فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه با کسب عنوان قهرمانی در مسابقات دانشگاه‌های منطقه 9 کشور، سهمیه ورود به یازدهمین المپیاد دانشجویی کشور را که تابستان 91 برگزار می‌شود، از آن خود کرد.

براساس این گزارش، مسابقات فوتسال دانشجویان منطقه 9 کشور به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز از 5 تا 10 آذرماه در سالن تندگویان این دانشگاه به صورت دوره‌ای برگزار شد و تیم دانشگاه شهید چمران اهواز متشکل از فرنگیس نجفی، فرشته بهزادی، پردیس صالحی، الهام باقری، معصومه رضایی، خدیجه کلهر، سحر طاهری، زهرا کی باندری، زیبا مرادی، نسرین سعیدی، زهرا انصاری و صغری ویسی و مربیگری خانم فرزانه ظریف به مقام نخست این رقابت‌ها دست یافت.

در این رقابت‌هاه با حضور تیم‌هایی از دانشگاه‌های جهرم، کشاورزی ومنابع طبیعی رامین، علوم دریایی خرمشهر، یاسوج و شهید چمران اهواز برگزار شد، در نهایت تیم دانشگاه شهید چمران با درایت کامل بدون گل خورده و با 29 گل زده توانست عناوین بهترین خط حمله و بهترین خط دفاعی را از آن خود کند و نسرین سعیدی از بازیکنان این تیم با 11 گل زده عنوان خانم گل رقابت‌های فوتسال دانشجویان منطقه 9 کشور را از آن خود نمود. پس از دانشگاه شهید چمران نیز، تیم‌های یاسوج، خرمشهر، رامین و جهرم رده‌های دوم تا پنجم این دور از رقابت‌ها را از آن خود کردند.

مسابقات فوتسال دانشگاه‌های منطقه 9 کشور با قضاوت داوران اعزامی از کمیته بانوان هیئت فوتبال استان خوزستان انجام گرفت.