قرعه کشی عمره دانشجویی در دانشگاه شهید چمران اهواز انجام شد

مراسم قرعه‌کشی عمره دانشگاهیان استان خوزستان از سوی شورای عمره وعتبات دانشگاه‌ها به طور متمرکز در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این مراسم که روز دوشنبه 25 مهرماه برگزار شد، مسئول دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگا‌ه‌های استان خوزستان گفت: انسان با اجرای مراسم معنوی حج و حضور در مکه و مدینه، می‌تواند به وضوح شناسنامه و هویت اسلامی خود را در آن‌جا مشاهده ‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی تاکید کرد: دانشجوی عمره‌گذار در مدینه و مکه درمی‌یابد که رسول خدا(ص) چه کار بزرگی انجام داده است و چه تحول عظیمی به دست پیامبر(ص) رخ داده است.

وی افزود: عمره یک فرصت خوب و یکی از فعالیت‌های ارزشمندی است که در حوزه دانشگاه‌هی انجام می‌شود، کاری است که از ابتدا با رنگ و بوی دانشجویی آغاز می‌شود.

همچنین علیرضا میرسلیم، مدیر اجرایی شورای هماهنگی عمره دانشگاهیان استان خوزستان گفت: قرعه کشی به طور متمرکز با حضور نماینده وزارت علوم و نمایندگان دانشگاه‌های استان انجام شد و با توجه به سهمیه مشخص هر دانشگاه، نفراتی از میان متقاضیان به قید قرعه مشخص شدند.

وی گفت: سهمیه دانشگاه شهید چمران اهواز در عمره، 80 نفر پسر مجرد، 26 سهمیه متاهل دونفره و چهار سهمیه متاهل سه نفره است.

میرسلیم ادامه داد: دانشگاهیان خوزستان در قالب 10 کاروان به سفر معنوی عمره مشرف می‌شوند که از میان آنها چهار کاروان مجردی، چهار کاروان متاهلان دانشجو و دو کاروان اساتید هستند.

به گفته این مقام مسئول، سهمیه اساتید خوزستان 176 نفر است و اعزام اساتید متاهل استان‌های خوزستان، لرستان، کرمانشاه و کهگیلویه و بویراحمد به طورمتمرکز از استان خوزستان انجام می‌شود.

وی درباره زمان اعزام دانشجویان اظهار داشت: کاروان‌های دانشجویی از 20 بهمن ماه و اساتید از اوایل اسفندماه آغاز خواهد شد.