قبولی 907 نفر در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه شهید چمران

با اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی دولتی در کشور، 907 نفر در این مقطع دانشگاه شهید چمران اهواز برای سال تحصیلی 91-90 پذیرفته شدند.

دکتر رحیم پیغان مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌وگو با واحد خبر روابط عمومی اظهار داشت: ثبت نام از پذیرفته شدگان که اسامی آنها از طریق سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شده است در روزهای چهارم، پنجم و ششم مهرماه به ترتیب حروف الفبا انجام می‌شود.

وی افزود: امسال برای نخستین بار ثبت نام از پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد به صورت اینترنتی از طریق ورود به وب سایت دانشگاه به نشانی www.scu.ac.ir انجام خواهد شد و عدم اقدام به ثبت نام اینترنتی در روزهای اعلام شده به منزله انصراف تلقی می‌گردد.

پیغان خاطرنشان کرد: انتخاب واحد دانشجویان کارشناسی ارشد نیز همزمان با ثبت نام آنها به طور اینترنتی صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: پس از ثبت نام، دانشجویان باید در روز 9 مهرماه برای تحویل مدارک و حضور در کلاس‌ها به دانشگاه مراجعه نمایند ودانشگاه از دریافت مدارک حضوری قبل از ثبت نام اولیه اینترنتی معذور است.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز خاطرنشان کرد: علاوه بر907 نفر  پذیرفته شده اعلام شده، تعدادی نیز از طریق استعدادهای درخشان و بدون آزمون به مقطع کارشناسی ارشد راه خواهند یافت.

پیغان یادآور شد: پذیرفته شدگانی که در حین انجام خدمت نظام وظیفه هستند نمی‌توانند در ثبت نام الکترونیکی شرکت نمایند ولازم است برای انجام مراحل ترخیص از خدمت از 26 تا 29 شهریور به مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمایند.