فراخوان عضوگیری در کانون های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه منتشر شد

شورای مرکزی کانون های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، فراخوان ثبت نام در کانون های فرهنگی، هنری، مذهبی و اجتماعی را منتشر کرد
.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه چمران اهواز، علاقه مندان به فعالیت در هریک از کانون های "هنری" شامل تئاتر، فیلم و عکس، هنرهای تجسمی و ادبی، کانون های "مذهبی" شامل قرآن و عترت، عاشورا و شهدا، انتظار و حریم حیا، کانون های "اجتماعی" شامل هلال احمر، ایران‌شناسی و گردشگری، محیط زیست، همیاران سلامت، گفتگو، مطالعات زنان، خلاقیت و سرگرمی، آسیب‌شناسی اجتماعی و خیریه قدم، می توانند جهت عضویت در کانون مورد نظر به سامانه جامع معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به نشانی www.farhangi.scu.ac.ir مراجعه کنند .

فراخوان نامزدی در شورای مرکزی کانون های فرهنگی، هنری و اجتماعی نیز توسط این شورا منتشر شده است.

دانشجویانی که تمایل به شرکت در شورای مرکزی کانون ها دارند، می توانند به منظور کاندیداتوری به نشانی سایت یادشده، مراجعه و تا 14 اردیبهشت ماه امسال نسبت به ثبت نام اقدام نمایند .