فراخوان جشنواره بین‌المللی و جوان خوارزمی منتشر شد

فراخوان سی و دومین جشنواره بین‌المللی و بیستمین جشنواره جوان خوارزمی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، جشنواره بین‌المللی و جوان خوارزمی دو رقابت علمی در عرصه پژوهش‌های بنیادی، کاربردی، اختراع و نوآوری و طرح‌های توسعه‌ای هستند که برنامه‌ریزی و اجرای آن همه‌ساله در دو فرآیند جداگانه در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران شکل می‌گیرد.

پس از اعلام فراخوان و ثبت‌نام متقاضیان، در طی چندین مرحله ارزیابی و داوری، برگزیدگان هر جشنواره انتخاب و در مراسمی جداگانه موردتقدیر قرار می‌گیرند.

جشنواره جوان خوارزمی برای رقابت دانش‌پژوهان و فناوران با شرط سنی کمتر از 35 سال، و جشنواره بین‌المللی خوارزمی برای رقابت پژوهشگران داخلی، خارجی و ایرانیان مقیم خارج از کشور در 18 گروه تخصصی در تمامی گرایش‌ها انجام می‌شود.

علاقه‌مندان به شرکت در جشنواره خوارزمی می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی وب‌گاه جشنواره به آدرس www.khwarizmi.ir مراجعه نمایند.