علت مرگ دانشجوی دانشکده هنر شوشتر همچنان در دست بررسی است

رییس دانشکده هنر شوشتر دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: هنوز از سوی پزشکی قانونی دلیل مرگ یکی از دانشجویان دختر این دانشگاه که در خوابگاه درگذشته، اعلام‌نشده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر منصور کلاه کج دراین‌باره با اشاره به اینکه این دانشجو پیش از این سابقه بیماری داشته، اظهارکرد: وی جمعه شب 11 اسفندماه در خوابگاه دخترانه این دانشگاه درگذشت که بلافاصله پس از اعلام این موضوع از سوی سایر دانشجویان به مسئولان خوابگاه جسد وی از طریق اورژانس به پزشکی قانونی منتقل‌شده است.

وی افزود: همچنین دراین‌باره مراسم بزرگداشتی با حضور خانواده متوفی و سایر دانشجویان در این دانشکده برگزارشده است.

روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، درگذشت این دانشجوی دانشکده هنر شوشتر را به خانواده محترم آن مرحومه تسلیت می گوید.