علاقه هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز به تالیف و ترجمه جزو مزیت های این دانشگاه است

دکتر شفاعی بجستان؛

دکتر محمود شفاعی بجستان عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: علاقه مندی اعضای هیات علمی این دانشگاه به تالیف و ترجمه جزو مزیت های دانشگاه است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر شفاعی بجستان در آیین رونمایی از کتاب استادان این دانشگاه که امروز جمعه در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد، عنوان کرد: خوشبختانه در حال حاضر با تلاش های انجام شده در اداره چاپ و انتشارات دانشگاه توانسته ایم عملکرد موفقی داشته باشیم.
وی درباره ترجمه کتاب مدل رودخانه ها و نهرها که در این دوره از نمایشگاه رونمایی شد، گفت: کتاب ترجمه شده لر اساس نیازی بود که از چند سال قبل احساس می شد.
عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد: این کتاب شامل نظریات سه نفر از نظریه پردازان بین المللی درباره وضعیت آب است.
شفاعی بجستان در ادامه یکی از مشکلات اعضای هیات علمی این دانشگاه را فروش کتاب های منتشر شده در اداره چاپ دانشگاه دانست و افزود: معرفی هرچه بهتر کتابها می توانند در فروش آنها بسیار موثر باشد.
با حضور هیات رییسه دانشگاه شهید چمران اهواز کتاب مبانی تفسیر قرآن و کتاب مقدس تالیف دکتر مینا شمخی با موضوع  تاویل- هرمنویک- مطالعات تطبیقی، کتاب مدل سازی کیفیت آب برای رودخانه ها و نهر ها ترجمه دکتر محمود شفاعی بجستان و کتاب زغال زیستی و کاربرد آن در  خاک تالیف دکتر عبدالامیر معزی درباره بیوجار- خاک- باردهی- انرژی زیست توده- بهسازی، رونمایی گردید.
این کتاب ها سال قبل در اداره انتشارات دانشگاه شهید چمران اهواز منتشر شده است.
سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 12 تا 22 اردیبهشت 1397 در محل مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برپا است و علاقه مندان می توانند از غرفه دانشگاه شهید چمران اهواز واقع در   بخش دانشگاهی، سالن  7 دانشگاهی، غرفه ۱۹۲ بازدید نمایند.