عقد 2.2 میلیارد تومان قرارداد پژوهشی در دانشگاه شهید چمران

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز از انعقاد قرارداد طرح های تحقیقاتی سازمان ها و صنایع استان با این دانشگاه به میزان 2 میلیارد و 200 میلیون تومان در سال جاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علیرضا زراسوندی در آیین تجلیل از اعضای شورای پژوهش و فناوری خوزستان با ارائه گزارشی از ستاد اظهارداشت: خوزستان در سال 89 در بسیاری از شاخص های تعریف شده از سوی وزارت علوم حائز رتبه اول شده است.
وی تصریح کرد: درسال 88 استان خراسان شمالی و در سال 87 استان تهران موفق به کسب مقام نخست هفته پژوهش وفناوری شدند وامسال این موفقیت نصیب استان خوزستان شد.
معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به اینکه همکاری دستگاه های استان در واگذاری طرح های تحقیقاتی مورد نیاز خود به دانشگاه های استان از سال 87 تاکنون روند افزایشی داشته است، خاطرنشان کرد: امروز کمتر طرحی از دستگاه ها به دانشگاه های استان ارجاع می شود که  دانشگاه ها نتوانند به لحاظ علمی آن را انجام دهند.
زراسوندی کسب رتبه اول توسط خوزستان در جذب یک درصد اعتبارات پژوهشی دستگاه ها در سال 87 را یادآور شد و گفت: در سال 88 خوزستان رتبه  چهارم را پس از دانشگاه های تهران از آن خود کرد و نتیجه ارزیابی وزارت علوم در این شاخص برای سال 89 هنوز اعلام نشده است.
وی حجم قراردادهای منعقد شده میان دانشگاه شهید چمران و دستگاه های اجرایی خوزستان در سه ماهه نخست امسال را بالغ بر 2 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: انعقاد این میزان قرارداد در این مدت کوتاه، نوید بسیار خوبی برای کارهای تحقیقاتی استان است.
عضو ستاد هفته پژوهش و فناوری خوزستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر مذاکرات بسیار خوبی با شرکت شهرک های صنعتی خوزستان انجام شده و دانشگاه ها وارد مقوله خوشه های صنعتی شده اند.
زراسوندی تاکید کرد: نگهداشتن جایگاه استان خوزستان در رتبه اول در مقوله پژوهش و فناوری بسیار دشوارتر از کسب این مقام است و باید همه دستگاه ها و صنایع استان همکاری خود را در این بخش با دانشگاه ها ادامه دهند.