عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز استاد سرآمد آموزشی کشور شد

دکتر سید محمود کاشفی پور عضو هیئت‌علمی گروه سازه‌های آبی دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان استاد سرآمد آموزشی کشور معرفی و موردتقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در سومین همایش ملی آموزش عالی کشور که با حضور دکتر شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزیر علوم تحقیقات و فناوری امروز سه‌شنبه 18 اردیبهشت‌ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، 11 استاد به عنوان استادان سرآمد آموزش کشور از دانشگاه‌های مختلف، تقدیر شدند.

دکتر کاشفی پور عضو هیئت‌علمی گروه سازه‌های آبی دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز در این آیین به عنوان استاد سرآمد آموزشی کشور معرفی شد.

دکتر کاشفی پور استاد پایه 32 دانشگاه شهید چمران اهواز سال 1357 در رشته ‌آبیاری و آبادانی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز پذیرفته شد. پس‌ازآن در سال 1364 برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در همین رشته به دانشگاه شیراز وارد شد و پس از فارغ‌التحصیلی مقطع دکتری را در رشته هیدرولیک گروه سیویل دانشکده مهندسی دانشگاه کاردیف انگلستان به پایان رساند و از رساله خود با عنوان مدل‌سازی جریان و آلودگی برای سیستم‌های رودخانه‌ای دفاع کرد.

وی تاکنون سه کتاب را ترجمه نموده و تألیفاتی نیز داشته است و بیش از 160 مقاله از این استاد دانشگاه شهید چمران اهواز در مجلات علمی به چاپ رسیده. همچنین بیش از 190 مقاله از دکتر کاشفی پور در کنفرانس‌های علمی خارجی ارائه گردیده است.

ااز جمله جوایز و افتخارات علمی دکتر کاشفی پور می‌توان به  دانشجوی رتبه اول فارغ‌التحصیل سال 1364، محقق نمونه دانشگاه در سال 1374، شش دوره پژوهشگر برتر دانشگاه، پژوهشگر برتر دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی استان خوزستان در سال 1393، استاد نمونه آموزشی دانشکده علوم آب در سال 1396 و مدیر برتر قطب علمی کشور در زمینه آب و... اشاره کرد.

وی همچنین مدیر چهارمین دوره قطب علمی مدیریت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری و زه‌کشی دانشگاه شهید چمران اهواز می‌باشد.