طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه‌های خوزستان پایان یافت

نخستین دوره طرح آموزشی فرهنگی ضیافت اندیشه ویژه اساتید دانشگاه‌های استان خوزستان خاتمه یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، نماینده ولی فقیه در خوزستان شامگاه سه شنبه در مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه برگزاری این چنین دوره‌هایی را  مصداق واقعی وحدت حوزه و دانشگاه دانست و گفت: تشکیل کلاس‌های آموزشی و معرفت‌افزایی با حضور روحانیون و اساتید دانشگاه، تفسیر و اجرای وحدت حوزه ودانشگاه است که امام راحل (ره) بر آن اصرار داشتند.

آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی بحث اتحاد حوزه ودانشگاه همواره مطرح بوده و اکنون پس از گذشت سال‌ها محقق شده است و دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه ارتباط بسیار نزدیکی با هم برقرار کرده‌اند.

وی یادآورشد: قبل از امام راحل (ره) ائمه اطهار (ع) و به ویژه امام جعفر صادق (ع) در این زمینه پیشگام بودند و بر آن تاکید داشتند.

امام جمعه اهواز ادامه داد: امام جعفر صادق(ع) به عنوان رئیس مذهب تشیع حوزه‌‌های علمیه و دانشگاه را تاسیس کرد به طوری که در مسجد کوفه در دوران آن امام همام 900 حلقه درس تشکیل می‌شد و مرکزیت دانشگاه آن حضرت نیز در مدینه بود.

آیت الله موسوی جزایری اظهار امیدواری کرد: نشست‌های هم اندیشی و دوره‌های آموزشی کارگاهی اساتید ادامه یابد و در سطح همه دانشگاه‌های استان برگزار گردد.

وی پیشنهاد داد: با توجه به اینکه با تهاجم وهابیت و مطرح شدن ادعاهای کذب درباره ارتباط با امام زمان (عج)و اینگونه مسائل مواجهیم و افرادی در برخی شهرها در حال القاء شبهه در جامعه هستند، فصلی برای ابهام زدایی و شبهه زدایی در این دوره‌ها مطرح شود.

نماینده ولی فقیه در خوزستان ادامه داد: مهدویت، مباحث ولایت، موضوع روز است که بر حسب تهاجم دشمن در بورس قرار گرفته و باید به این مسائل اهمیت بیشتری داده شود.

همچنین در این نشست، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های خوزستان با ارائه گزارشی از نخستین دوره طرح ضیافت اندیشه اظهار داشت: این دوره با حضور 220 نفر از اساتید دانشگاه‌های استان برگزار شد که از این تعداد، 70 نفر از شهرهای شمال خوزستان دوره را در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول گذراندند.

حجت الاسلام سید محسن شفیعی افزود: آمار متقاضیان شرکت در دوره بسیار بیشتر بود اما بضاعت و امکانات ما بیش از این تعداد را میسر نمی‌کرد.

وی ادامه داد: این کار برای نخستین بار در استان برگزار شد اما از این پس در هر دانشگاه بر اساس سرفصل‌های مصوب استمرار خواهد یافت.

حجت الاسلام شفیعی از روسای دانشگاه‌های شهید چمران اهواز و جندی شاپور دزفول که در برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌‌های خوزستان همکاری کردند، سپاسگزاری کرد.