صدور موافقت اصولی مرکز رشد اقماری شهید محمدی خرمشهر

رئیس پارک علم و فناوری خوزستان از اخذ موافقت اصولی مرکز رشد اقماری در دانشگاه علوم وفنون دریایی خرمشهر خبر داد.

دکتر بابک مختاری در گفت‌وگو با واحد خبر روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار داشت: در آخرین جلسه کمیته تخصصی فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که با حضور دکتر مهدی نژاد نوری معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، دکتر اکبری معاون وزیر علوم و رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی و تعدادی از روسای پارک‌های علم و فناوری کشور برگزار شد، اعضای کمیته پس از استماع دلایل توجیهی موسسان مرکز رشد اقماری شهید بهنام محمدی در خرمشهر، موافقت اصولی مرکز رشد واحدهای فناور اقماری در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر صادر شد.

وی تصریح کرد: مرکز رشد اقماری شهید بهنام محمدی توسط دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر و پارک علم و فناوری خوزستان راه‌اندازی می‌شود.

دکتر مختاری در ادامه اضافه کرد: ساختمان مرکز اقماری شهید بهنام محمدی اسفند ماه سال گذشته با حضور معاون پژوهشی و فناوری وزیر، دکتر رشیدی مشاور معاون پژوهشی در امر تجاری سازی، نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی، روسای دانشگاه‌های شهید چمران اهواز و علوم و فنون دریایی خرمشهر، فرماندار خرمشهر و تعدادی از اعضای شورای شهر و معاونان پژوهشی دانشگاه‌های کشور افتتاح شد که در برنامه‌ای پنجساله آمادگی جذب حدود 50 هسته و واحد فناور را دارد.

وی با تشکر ویژه از حمایت‌های همه جانبه رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر گفت: حوزه اصلی فعالیت مرکز رشد واحدهای فناوری شهید بهنام محمدی در زمینه‌های صنایع دریایی، شیلات و بازرگانی خارجی خواهد بود.

رئیس پارک علم وفناوری خوزستان اظهار امیدواری کرد: این مرکز بتواند با بسترسازی مناسب، کارآفرینی مولد و دانش بنیان را در شهرهای خرمشهر و آبادان گسترش دهد.