صدور مجوز اصولی مرکز رشد دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

رئیس پارک علم وفناوری خوزستان از صدور مجوز اصولی مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر خبر داد.

دکتر بابک مختاری در گفت‌وگو با واحد خبر روابط عمومی دانشگاه دراین باره اظهارداشت: معاون پژوهش وفناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخیرا طی نامه‌ای موافقت قطعی خود را با صدور مجوز اصولی مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه خرمشهر به پارک علم و فناوری اعلام کرده است.

وی افزود: مقرر شده است در طول برنامه پنجم توسعه نسبت به جذب و پذیرش حداقل 60 واحد فناور در مرکز رشد فناوری دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر اقدام شود.

به گفته دکتر مختاری، ساختمان مرکز اقماری شهید بهنام محمدی اسفند ماه سال گذشته با حضور مسئولانی از وزارت علوم و دانشگاه‌‌های شهید چمران و علوم و فنون دریایی خرمشهرافتتاح شد و حوزه اصلی فعالیت آن در زمینه‌های صنایع دریایی، شیلات و بازرگانی خارجی است.

وی تصریح کرد: این مرکز که به عنوان مرکز اقماری زیر نظر پارک علم و فناوری خوزستان اداره خواهد شد فعالیت خود را در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر انجام خواهد داد و رسالت اصلی آن، ایجاد و گسترش فعالیت‌های کارآفرینانه مبتنی بر دانش است.

رئیس پارک علم و فناوری خرمشهر اظهار امیدواری کرد که مرکز رشد شهید محمدی بتواند نقش فعالی در شکوفایی هرچه بیشتر اقتصاد خرمشهر و آبادان داشته باشد و با بسترسازی مناسب، کارآفرینی مولد و دانش بنیان را در این منطقه گسترش دهد.