شهید چمران الگوی مناسبی از انقلابی گری بود

مدیرعامل سازمان پدافند غیرعامل کشور؛

شهید چمران الگوی مناسبی از انقلابی گری بود

مدیرعامل سازمان پدافند غیرعامل کشور، وی گفت: رهبر معظم انقلاب همواره بر انقلابی بودن و انقلابی ماندن این شهید عالی‌قدر تأکید دارند و شهید چمران الگوی مناسبی از انقلابی گری بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، سردار غلامرضا جلالی شامگاه شنبه دوم تیرماه در آیین بزرگداشت شهید چمران در دانشکده اقتصاد این دانشگاه به بخشی از رشادت‌های شهید چمران اشاره کرد و افزود: شهید چمران قابلیت‌های بالایی داشت و در طول حیات پر‌برکت خود بخش‌های مختلفی از زندگی وی را می‌توان به عنوان الگو قرارداد .

وی، افزود: شهید چمران دانشمندی باسواد و اهل مطالعه بود و در سطوح عالی تحصیلات خود را گذرانده و قبل و بعد از انقلاب پرچم مبارزه با رژیم صهیونیستی را در داخل و خارج از مرزها بالا نگه داشته بود .

مدیرعامل سازمان پدافند غیرعامل کشور،تصریح کرد: این شهید والامقام اگرچه نماینده امام خمینی(ره) در شورای عالی کشور بود اما در زمان نیاز و ‌جنگ تحمیلی اسلحه به دست گرفته و وارد میدان می‌شد .

سردار جلالی، ادامه داد: شهید چمران در دشمن شناسی تخصص ویژه‌ای داشته و در زمینه‌های مختلف صاحب‌نظر بود و با این‌که ‌مسئولیت‌های مهمی را بر عهده داشت به عنوان فرمانده، میدان جنگ را مدیریت می‌کرد و هیچ‌گاه این مسئولیت‌ها باعث نشد رسالت خود را فراموش کند .

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تهدیدات آمریکا و خروج این کشور از برجام و برنامه‌های طراحی‌شده برای آسیب زدن به انقلاب اشاره کرد و گفت: آمریکایی‌ها بر این باورند که با تشدید فشارها ایران عقب‌نشینی می‌کند .

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: آمریکائی‌ها پس از توافق برجام مباحث امنیتی منطقه و به خصوص نفوذ ایران در منطقه و بحث موشکی را مطرح کردند تا بتوانند ایران را به عقب برانند .

سردارجلالی، تصریح کرد: آمریکائی‌ها همه‌مولفه های قدرت ملی ما را نشانه رفته بودند تا قدرت دفاعی ایران را کاهش داده و برجام را در کنترل درآورند .

وی، گفت: آن‌ها پس از برجام به تعهدات خود عمل نکرده و اقدام به خروج از آن کردند و اروپا را مأمور کردند تا ایران را در برجام‌ نگه دارد و برای تحقق اهداف خود وقت‌کشی کنند .

مدیرعامل سازمان پدافند غیرعامل کشور، اظهار کرد: برای بازدارندگی در کشور باید تولید مؤلفه قدرت داشته باشیم که ما نیز در سال‌های اخیر این قدرت را متراکم کرده و با مانورهای مختلف زمینی، دریایی و هوایی آن را به نمایش گذاشته‌ایم .

سردار جلالی، ادامه داد: فرماندهان نظامی آمریکا با مشاهده توان بالای دفاعی ایران در زمین، دریا و هوا بر این باورند که امکان جنگ نظامی با ایران غیرممکن است .

وی، تصریح کرد: این دیپلماسی نظامی تاکنون به خوبی نتیجه داده و در حوزه‌های مختلف به بازدارندگی دفاعی خوبی رسیده‌ایم . ایران امروز به یک تولیدکننده موشکی تبدیل‌شده و شهرک‌های موشکی ما پشتوانه امنیت ملی ماست .

مدیرعامل سازمان پدافند غیرعامل کشور، گفت: مؤلفه‌های قدرت ما در حوزه نظامی جدی است و گزینه جنگ نظامی علیه ایران بیشتر یک غلو سیاسی است چراکه توانمندی‌های ما به تمامی کشورهای جهان ثابت‌شده است .

سردار جلالی، بیان کرد: کشور ما امروز به‌شدت نیازمند وحدت کلمه است و درگیری اصولگرایان و اصلاح‌طلبان در چنین شرایطی به سود دشمن است به همین دلیل نیازمند رویکرد وحدت ملی هستیم و باید بحث‌های داخلی را کنار بگذاریم .

وی، افزود: آمریکا پس از ناامید شدن از جنگ نظامی، مجموعه‌ای از فشارهای اقتصادی را به کار گرفته و مردم باید سواد و بصیرت سیاسی و سایبری خود را برای مقابله با دشمن بالا ببرند .

مدیرعامل سازمان پدافند غیرعامل کشور، تصریح کرد: همچنین مردم در‌ تحرکات اعتراضی باید مراقب باشند و اقدامات ضدانقلابی را از اعتراضات ساده تشخیص دهند .

سردار جلالی، اضافه کرد: مسئولان استانی و کشوری باید مسائل مردم را حل کنند و نگذارند کار به اعتراض کشیده شده و پس‌ازآن به دنبال حل مشکل باشند .

وی گفت: با وجود تمامی مشکلات اقتصادی ، دولت باید از سفره ‌، ‌معیشت و سبد کالای مصرفی مردم حفاظت کند چراکه اثر تهدیدات اقتصادی دشمن نباید به معیشت مردم آسیب وارد کند .

مدیرعامل سازمان پدافند غیرعامل کشور بیان کرد: اکنون در شرایط خاصی شبیه جنگ هستیم با این تفاوت که تنها ابزار و ‌شیوه‌های جنگ تغییر کرده ولی دشمنی و‌ کینه آمریکا هنوز ادامه دارد .

همچنین سرهنگ عبدالرضا حاجتی معاون هماهنگ‌کننده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان اظهار داشت: نام شهید چمران در خوزستان به عنوان یک دانشمند خوش‌اخلاق و انقلابی، نویسنده قهار و اهل مناجات همواره زنده است .

وی افزود: شهید چمران دکترای ولایتمداری داشت و به‌فرمان امام خمینی(ره) قلم ‌را زمین گذاشته و اسلحه به دست گرفت تا از آرمان‌های این انقلاب مقابل دشمنان متجاوز دفاع کند .

معاون هماهنگ‌کننده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان بیان کرد: امروز در کشوری هستیم که در دوران دفاع مقدس استادان انقلابی، ولایتمدار و سردارانی رشدی مانند شهید چمران داشته که جنگ را به خوبی مدیریت کردند و دشمن را در تمامی عرصه‌ها ناکام گذاشتند .

وی تصریح کرد: به برکت خون شهدا دشمن پس از 40 سال نتوانست به اهداف خود دست یابد به همین جهت در اتفاقاتی مانند فتنه سال 1388 به دنبال پروژه خاموشی در‌ کشور بود ‌اما بازهم در اهداف خود ناکام ماندند .

سرهنگ حاجتی گفت: امروز انقلاب ما ساری و جاری است و در دنیا سرافراز هستیم چراکه به جنگ ابرقدرت‌هایی رفته‌ایم که با تمام امکانات نظامی خود توان مقابله با سرداران رشید اسلام در دوران دفاع مقدس را نداشتند .

وی اظهار کرد: خوزستان پایگاه استراتژیکی بوده و دارای مردان و فرماندهان بزرگی است و افتخار می‌کنیم که بسیج اساتید اکنون نقش تعیین‌کننده‌ای در آینده کشور و به خصوص سرنوشت نسل‌های آینده دارند .

در ادامه نیز صلاح فحص نماینده جنبش امل در ایران گفت: شهید چمران شعار عشق، ایمان و عمل را محقق کرد و با تواضع بی‌نظیر هیچ‌گاه از مرگ نمی‌ترسید.

وی افزود: دانشمندان و متفکران ایشان را دوست داشتند و هیچ‌کس ارزش ایشان را به‌اندازه امام موسی صدر نشناخت و به همین دلیل با این شهید در ارتباط بود.

نماینده جنبش امل در ایران، ادامه داد: شهید چمران شب را با خواندن قرآن و نماز زنده می‌کرد تا جایی که از شدت خشوع در برابر خداوند خود، ذوب می‌شد.

این نشست با حضور دکتر شریعتی استاندار خوزستان، دکتر خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، جمعی از مسئولان نظامی و نماینده انصارالله یمن همراه بود.