شهید محمدحسین ورشوساز؛ دانشجوی رشته آبیاری دانشگاه شهید چمران اهواز

شهید محمدحسین ورشوساز دانشجوی رشته آبیاری دانشگاه شهید چمران اهواز سال 1338 به دنیا آمد و در شانزدهمین روز از دی‌ماه سال 1357 در تظاهرات تهران درگذشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، به همت دفتر امور شاهد و ایثارگر این دانشگاه زندگی‌نامه این شهید عالی‌قدر گردآوری‌شده که در ادامه می‌خوانید   .

شهید محمدحسین ورشوساز در سال 1337 در شهر دزفول در خانواده‌ای معتقد به اسلام چشم به جهان گشود. وی پس از سپری نمودن دوران کودکی وارد مرحله تحصیل شد و با موفقیت توانست دیپلم خود را اخذ نماید و بعد از گذراندن دوران تحصیلی در کنکور سراسری شرکت نمود و در رشته آبیاری در دانشگاه شهید چمران واقع در شهر اهواز قبول شد.

وی شخصی متعهد و فعال در امور سیاسی بود و بدون در نظر گرفتن تهدیدهای گارد دانشگاه به کار خود ادامه می‌داد و دو سال از دانشگاه ایشان نمی‌گذشت که نهضت انقلاب اسلامی آغاز شد. این شهید عالی‌قدر در اوج‌گیری نهضت برای فعالیت بیشتر دانشگاه را رها کرد و به تهران رفت و به‌طور فعال در تظاهرات خیابانی شرکت نمود.

شهید ورشوساز بااخلاق و رفتار پسندیده و اسلامی‌اش همه را به خود جلب می‌نمود. وی در انجمن اسلامی دانشگاه عضو بود و به‌عنوان کارمند در نمایندگی روزنامه کیهان در اهواز مشغول به کار بود، فعالیت در امر اطلاع‌رسانی، او را بیش از پیش نسبت به فساد رژیم آگاه ساخت و انگیزه‌اش را برای مبارزه با طاغوت دوچندان کرد . محمدحسین در تظاهرات تاسوعا و عاشورای حسینی تهران شرکت کرد و برای تکثیر و توزیع اعلامیه‌های حضرت امام خمینی (ره) از هیچ کوششی فروگذار ننمود .

سرانجام محمدحسین ورشوساز در سن ۲۰ سالگی(در شانزدهمین روز از دی‌ماه سال 1357 ) در خیابان دکتر شریعتی تهران هدف گلوله مزدوران رژیم پهلوی قرار گرفت و به فیض شهادت نائل گردید.