شهید سید محمد حسینی؛ دانشجوی رشته مهندسی شیمی

شهید سید محمد حسینی دانشجوی رشته مهندسی شیمی دانشگاه شهید چمران اهواز سال 1338 متولد شد و در 18 دی‌ماه سال 56 نیز توسط ساواک اهواز به شهادت رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، به همت دفتر امور شاهد و ایثارگر این دانشگاه زندگی‌نامه این شهید عالی‌قدر گردآوری‌شده که در ادامه می‌خوانید    .

شهید سید محمد حسینی متولد سال 1338 روستای تیغن میداود است که دوران ابتدایی را در این روستا و دوران راهنمایی را در شهرستان رامهرمز گذراند و پس‌ازآن تحصیل خود را در دبیرستان منوچهری اهواز ادامه داد. وی سپس در سال 1356 در رشته مهندسی شیمی دانشگاه شهید چمران اهواز پذیرفته شد .

شهید حسینی، فردی شجاع و فعال بود که در گروه‌های دانشجویی فعالیت‌های ضد رژیم شاه داشت که با شناسایی منزل دانشجویی وی که در منطقه کمپلو بود، سه نفر از دژخیمان ساواک شبانه به خوابگاه وی حمله برده و هم‌اتاقی او بنام نوری ممبینی که از کارکنان دانشگاه بود را از اتاق بیرون کرده و به بدترین وجه سید محمد را به شهادت رساندند.
پس از تحویل پیکر این شهید، خانواده‌اش را مجبور کردند که مخفیانه این شهید را دفن کنند و تا چند ماه نیز تمامی روستا تحت تدابیر شدید امنیتی بود.