شرکت بیش از 72 هزار داوطلب خوزستانی در آزمون سراسری سال 97

مدیر مرکز  آموزش‌های آزاد دانشگاه شهید چمران اهواز از شرکت 72 هزار و 730 داوطلب خوزستانی در آزمون سراسری امسال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر عبدالهادی درزیان عزیزی در نشست برگزاری آزمون سراسری سال 97 که امروز یک‌شنبه سوم تیرماه در سالن جلسات حوزه آموزشی این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: از این تعداد 11 هزار و 431 نفر آزمون خود را در این دانشگاه برگزار می‌کنند که پنج هزار و 480 نفر دختر و پنج هزار و 951 نیز پسر است.

وی افزود: آزمون کارشناسی امسال در روزهای پنج‌شنبه و جمعه هفتم و هشتم تیرماه در دو نوبت صبح و عصر برگزار می‌گردد که دانشکده‌های کشاورزی، علوم تربیتی، مهندسی، ادبیات، علوم، علوم ریاضی، اقتصاد و الهیات دانشگاه شهید چمران اهواز میزان این داوطلبان خواهند بود.

درزیان عزیزی، تصریح کرد: رشته‌های علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی و هنر آزمون خود را روز پنج‌شنبه صبح و عصر برگزار می‌کنند و گروه علوم تجربی و زبان‌های خارجه نیز در دو نوبت روز جمعه به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

درزیان عزیزی، عنوان کرد: برای برگزاری این آزمون در دانشگاه شهید چمران اهواز تدابیر لازم اندیشیده شده و امیدواریم بتوانیم میزبانی شایسته برای داوطلبان باشیم.

در ادامه نیز بابک بابادی مدیر اداره حراست دانشگاه شهید چمران اهواز به ارائه توضیحاتی درباره چگونگی برگزاری آزمون در این دانشگاه پرداخت.

همچنین مسئولان شعب برگزاری آزمون در دانشگاه و همچنین روسا و معاونان دانشکده‌ها نظرات خود را درباره برگزاری هرچه بهتر این آزمون ارائه کردند.