شرکت بیش از 45 هزار داوطلب خوزستانی در کنکور کارشناسی ارشد امسال

مدیر مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه شهید چمران اهواز از شرکت 45 هزار و 104 داوطلب در کنکور کارشناسی ارشد سال 97 در استان خوزستان، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر عبدالهادی درزیان عزیزی در نشست هماهنگی برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 97 که در دفتر معاون آموزشی این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: کنکور کارشناسی ارشد امسال در روزهای پنج‌شنبه ششم(صبح و عصر) و جمعه(صبح) در سه حوزه اصلی استان شامل اهواز، دزفول و خرمشهر برگزار می‌شود.

وی افزود: امسال داوطلبان در شش گروه آموزشی علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی، هنر و دامپزشکی شامل 140 کد رشته آزمون خود را برگزار می‌کنند.

مدیر آموزش‌های آزاد دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: تعداد داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد امسال در شهرستان اهواز 34 هزار و 511 نفر، دزفول هفت هزار و 81 نفر و خرمشهر سه هزار و 512 نفر است.

درزیان عزیزی، تصریح کرد: دانشگاه شهید چمران اهواز حوزه اصلی اهواز و آموزشکده دختران و پسران، جهاد دانشگاهی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد و آموزش و پرورش حوزه‌های فرعی می‌باشد.

وی در خصوص تعداد داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد امسال در دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: 16 هزار و 306 نفر آزمون خود را در این دانشگاه برگزار می‌کنند که شامل هفت هزار و 618 نفر زن و هشت هزار و 688 نفر مرد است؛ آزمون امسال در دانشکده‌های کشاورزی، علوم ریاضی، اقتصاد، علوم تربیتی، علوم، ادبیات، الهیات و مهندسی برگزار می‌شود.

در ادامه نیز دکتر عبداله پارسا معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به برگزاری دو آزمون مهم کارشناسی و کارشناسی ارشد در چهارماه نخست امسال، گفت: دراین‌باره باید تمام تدابیر لازم از پیش اندیشیده شود.

وی اظهار کرد: باید از تجربه‌های گذشته برای برگزاری هرچه بهترین آزمون‌ها در دانشگاه استفاده شود و لازمه این امر نیز همکاری تمامی بخش‌ها در دانشگاه است.

در ادامه این نشست اعضا به بیان نظرات خود درباره برگزاری هرچه بهتر این آزمون در دانشگاه پرداختند.