سه کتاب از اعضای هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز رونمایی شد

در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران؛

سه کتاب از اعضای هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز رونمایی شد

از سه کتاب اعضای هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران و با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه این دانشگاه، رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز در آیینی بدین مناسبت که امروز جمعه در محل مصلای تهران برگزار شد کتاب مبانی تفسیر قرآن و کتاب مقدس تالیف دکتر مینا شمخی با موضوع  تاویل- هرمنویک- مطالعات تطبیقی، کتاب مدل سازی کیفیت آب برای رودخانه ها و نهر ها ترجمه دکتر محمود شفاعی بجستان و کتاب زغال زیستی و کاربرد آن در  خاک تالیف دکتر عبدالامیر معزی درباره بیوجار- خاک- باردهی- انرژی زیست توده- بهسازی، رونمایی گردید.
این کتاب ها سال قبل در اداره انتشارات دانشگاه شهید چمران اهواز منتشر شده است.
سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 12 تا 22 اردیبهشت 1397 در محل مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برپا است و علاقه مندان می توانند از غرفه دانشگاه شهید چمران اهواز واقع در   بخش دانشگاهی، سالن  7 دانشگاهی، غرفه ۱۹۲ بازدید نمایند.