سفیر کشور هلند در ایران با رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز دیدار کرد

سوسانا ترستال سفیر کشور هلند در ایران ضمن دیدار با دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در نشستی با حضور اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه بر ضرورت برقراری ارتباطات بین دانشگاه‌های این کشور و ایران تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این نشست که امروز 11 اردیبهشت‌ماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد، دکتر خواجه با اشاره به ظرفیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی این دانشگاه، گفت: در حال حاضر زمینه‌های همکاری در حوزه‌های آب، کشاورزی و ریزگردها به خوبی در دانشگاه فراهم است.

وی افزود: دانشگاه شهید چمران اهواز یا جندی‌شاپور سابق بیش از 60 سال سابقه دارد و توانسته‌ایم در بخش‌های مختلف همکاری‌های مؤثری با دانشگاه‌های خارجی، داشته باشیم.

سوسانا ترستال سفیر کشور هلند نیز ضمن قدردانی از برگزاری این نشست بر ظرفیت‌های علمی دانشگاه شهید چمران اهواز تأکید کرد و افزود: در بخش‌های مختلف می‌توان همکاری‌های علمی، پژوهشی و آموزشی داشت.

در ادامه نیز دکتر ابراهیم حاجی دولو معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز به ارائه گزارشی از این دانشگاه پرداخت.

پیش از این نشست نیز سفیر کشور هلند در ایران از مرکز تحقیقاتی کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز، بازدید کرد.