سال قبل فرصت کوتاه مدت تحقیقاتی خارج کشور به 22 دانشجوی دکتری اختصاص یافت

مدیر دفتر همکاری‌های علمی و روابط بین‌الملل دانشگاه خبر داد؛

سال قبل فرصت کوتاه مدت تحقیقاتی خارج کشور به 22 دانشجوی دکتری اختصاص یافت

مدیر دفتر همکاری‌های علمی و روابط بین‌الملل دانشگاه شهید چمران اهواز از تشکیل پرونده برای 65 دانشجوی دکتری متقاضی فرصت کوتاه مدت تحقیقاتی در سال گذشته خبر داد و گفت: پس از بررسی‌های لازم از این تعداد 22 نفر به خارج از کشور و 18 نفر به دانشگاه‌های داخل کشور برای گذراندن فرصت کوتاه مدت تحقیقاتی اعزام‌شده‌اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر کریم لویمی مطلق، اظهار کرد: همچنین پذیرش هفت متقاضی گذراندن فرصت تحقیقاتی کوتاه مدت از دانشگاه‌های داخلی در این دانشگاه نیز انجام‌شده است.

وی درباره فرصت مطالعاتی و سفرهای کوتاه مدت برای اعضای هیئت‌علمی دانشگاه، افزود: در این زمینه چهار پرونده فرصت مطالعاتی برای اعضای هیئت‌علمی تشکیل شد که از این تعداد دو نفر به خارج از کشور اعزام شدند.

مدیر دفتر همکاری‌های علمی و روابط بین‌الملل دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: اعزام 13 نفر از اعضای هیئت‌علمی برای ارائه مقاله در سمینارهای بین‌المللی نیز از دیگر اقدامات این دفتر است.

لویمی مطلق، بیان کرد: در راستای اهداف بین‌المللی سازی دانشگاه، این مدیریت در حوزه روابط بین‌الملل تلاش کرد تا با توجه به مشترکات موجود با کشور عراق با دعوت از رایزن فرهنگی عراق در تهران راه‌های همکاری‌های مشترکی در زمینه‌های علمی، آموزشی و تبادل استاد و دانشجو را موردبحث قرار دهد.

مدیر دفتر همکاری‌های علمی و روابط بین‌الملل دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: در این خصوص 24 متقاضی در سال گذشته تشکیل پرونده داده‌اند و درخواست آن‌ها به سازمان امور دانشجویان ارسال‌شده که از این تعداد 10 نفر به عنوان دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و یک نفر به عنوان دانشجوی دکتری پژوهش محور در رشته‌ی آمار محور از کشور عراق ثبت‌نام نموده‌اند و باقی درخواست‌ها نیز در حال بررسی است.

لویمی مطلق، تصریح کرد: امضای تفاهم‌نامه با دانشگاه‌های کامپلوتنس اسپانیا و دانشگاه المثنی عراق، پیگیری امور مربوط به تفاهم‌نامه‌های قبل، پیگیری امضای تفاهم‌نامه‌های جدید با دانشگاه چارلز پراگ، میسان عراق و یوند اسپانیا، رایزنی برای همکاری با دانشگاه‌های لبنان و... از دیگر اقدامات انجام‌شده در حوزه روابط بین‌الملل است.

وی عنوان کرد: سال گذشته دکتر علیزاده مدیرکل امور دانشجویان غیر ایرانی وزارت عتف بازدیدی از مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه شهید چمران اهواز داشت که ضمن برگزاری نشستی وی بر تخصیص بیش از 60 دانشجوی بورسیه به دانشگاه تأکید کرد.

مدیر دفتر همکاری‌های علمی و روابط بین‌الملل دانشگاه شهید چمران اهواز درباره اخذ مجوز ورود برای کارشناسان خارجی دانشگاه‌ها، گفت: در سال گذشته هماهنگی‌های لازم برای برگزاری و حضور 20 دانشجو و محقق از دانشگاه مونتان اتریش برای انجام پروژه‌ی تحقیقاتی، سمینارهای گروه فرانسه با حضور دکتر راگه از دانشگاه سوربن فرانسه، کارگاه میکروبیولوژی با دعوت از دکتر همت زاده از دانشگاه آدلاید استرالیا در دانشکده‌ی علوم انجام شد.

لویمی مطلق، تصریح کرد: هماهنگی برای بازدیدهای علمی بین‌المللی و افزایش ارتباطات به ویژه با کشورهایی که تفاهم‌نامه‌ی مشترک فی‌مابین وجود دارد، پیگیری برای برقراری ارتباط با مرکز DAAD آلمان و ایجاد فرصت‌هایی برای به‌کارگیری استادان کشور آلمان، بازدید از دانشگاه‌های آلمان و اخذ بورسیه‌های تحصیلی که بنا به عدم تأمین بودجه از سوی مرکز فعلاً متوقف‌شده،برگزاری همایش بین‌المللی سه‌روزه " دیپلماسی میراث " به صورت مشترک با دانشگاه دیکن استرالیا و دانشگاه علامه طباطبایی تهران از دیگر اقداماتی است که در این دفتر انجام‌شده است.

وی درباره شرکت در نمایشگاه بین‌المللی یوری ترکیه، گفت: غرفه دانشگاه شهید چمران اهواز نیز برای جذب دانشجو و رایزنی‌های لازم برای انجام پروژه‌های مشترک برپا شد و اطلاعاتی در اختیار بازدیدکنندگان قرار گرفت.

گفتنی است رسالت مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه کمک به مبادله اطلاعات و ارتقاء دانش اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و معرفی دانشگاه در سطوح بین‌المللی و دستیابی به جایگاه باارزش علمی در جهان می‌باشد که در این راستا دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی اهداف زیر را دنبال می‌کند.

ایجاد و برقراری روابط دوجانبه علمی، تحقیقاتی و فنی بین دانشگاه و سایر مؤسسات آموزشی و پژوهشی داخل و خارج بر مبنای احترام متقابل، سیاست‌های آموزشی و پژوهشی، امکانات، منابع و علایق مشترک، تسهیل و افزایش سفرهای اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای شرکت در مجامع بین‌المللی و بازدید از مؤسسات علمی سراسر جهان، اعطای تسهیلات و فرصت‌های مطالعاتی به اعضای هیئت‌علمی جهت تکمیل مطالعات و تحقیقات مرتبط با رشته در کشورهای خارجی، فراهم نمودن شرایط مطلوب جهت بازدید مقامات علمی و پژوهشی داخل و خارج از ایران از دانشگاه شهید چمران به منظور تقویت همکاری‌های دو جانب، دعوت از متخصصان ایرانی مقیم خارج جهت برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های مشترک و برگزاری کارگاه‌های آموزشی داخلی و بین‌المللی از دیگر اقداماتی است که در دفتر همکاری‌های علمی و روابط بین‌الملل انجام می‌شود.