رصد ماه‌گرفتگی در دانشگاه شهید چمران اهواز

همزمان با وقوع پدیده ماه‌گرفتگی، به همت اعضای انجمن علمی فیزیک و اساتید دانشکده علوم شهید چمران اهواز امکان رصد این پدیده در محوطه دانشکده فراهم گردید.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌وگو با واحد خبر روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت: عصر روز شنبه، 19 آذرماه  از ساعت 16 هم‌زمان با پدیده ماه‌گرفتگی، برنامه رصد این پدیده در دانشکده علوم تدارک دیده شد و دانشجویان با حضور خود با استفاده از تلکسوپ، خسوف را مشاهده کردند.

دکتر حبیب الله عصاره افزود: برای این منظور، تلسکوپ در اختیار انجمن علمی فیزیک قرار داده شد تا در محل دانشکده به رصد این پدیده بپردازند.

وی تصریح کرد: گروه فیزیک هر آنچه از نظر امکانات و تجهیزات دارد، در اختیار انجمن علمی برای رصد این پدیده قرار داد و اساتید و اعضای هیئت علمی فیزیک نیز در محل دانشکده و رصد ماه گرفتگی حضور یافتند تا به سوالات دانشجویان پاسخ دهند.

همچنین همزمان با پدیده خسوف، سمیناری با موضوع ماه‌گرفتگی توسط مریم دانشورپور، فارغ‌التحصیل کارشناسی ‌ارشد رشته نجوم و محمود میاحیون، دانشجوی کارشناسی فیزیک برگزار گردید.