راهیابی 19 طرح از پارک علم و فناوری خوزستان به جشنواره علم تا عمل

19 طرح تحقیقاتی اجرا شده توسط شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری خوزستان به جشنواره علم تا عمل راه یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این طرح‌ها که هم اکنون برای شرکت در سومین جشنواره ملی علم تا عمل به تهران ارسال شده‌اند تماما قابلیت تجاری سازی دارند و با حمایت پارک علم وفناوری به اجرا درآمده‌اند.

براساس این گزارش، جشنواره امسال با شعار «تجاری سازی با محوریت توسعه خلاق» از فردا در مصلای تهران برگزار می‌شود و خوزستان با ارائه 59 طرح، جزو استان‌هایی است که در گروه بیشترین تعداد طرح‌ها قرار دارند.

شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری با ارائه 19 طرح، بیشترین تعداد طرح ارسالی به جشنواره علم تا عمل را دارند و پس از آن دیگر سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان خوزستان قرار دارند.

بر همین اساس، پژوهشکده جهاد دانشگاهی خوزستان با 8 طرح، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با 6 طرح، شرکت‌های برق منطقه‌ای و ملی حفاری خوزستان هرکدام با 5 طرح، شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با ارائه 3 طرح، لوله سازی اهواز و آب و برق خوزستان و نیز آموزش وپرورش رامهرمز هر کدام با 2 طرح، هواپیمایی نفت، وزارت نفت، علوم پزشکی، آموزش وپرورش بهبهان، آموزش و پرورش دزفول و پژوهشکده تعلیم و تربیت خوزستان هرکدام با یک طرح تحقیقاتی در جشنواره علم تا عمل تهران شرکت کرده‌اند.

کلیه طرح‌های تحقیقاتی و ملزومات مورد نیاز برای ارائه و نمایش آنها در این جشنواره با همکاری دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان هماهنگ کننده در استان خوزستان برای شرکت در نمایشگاه و جشنواره به تهران ارسال شده‌اند.

جشنواره علم تا عمل با اهداف ارج نهادن به مقام شامخ فناوران، پژوهشگران، مخترعان و نوآوران برتر در عرصه ملی از طریق طرح‌های فناورانه برتر در زمینه‌های مختلف علمی، فناوری و صنعتی؛ بررسی راهکارهای مناسب، سهل و ممکن در راستای تجاری سازی دستاوردهای علمی و فناوری کشور و ارائه دستاوردهای حاصل از تجاری سازی نتایج از فناوری و نوآوری؛ ایجاد ارتباط بین شرکت های دانش بنیان و صاحب ایده با مجموعه های سرمایه گذاری در بخش خصوصی برگزار می‌شود.

سومین جشنواره و نمایشگاه "علم تا عمل، فناوری و تجاری سازی در عرصه ملی" زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از 13 تا 17  شهریور ماه سال جاری در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار می‌گردد.