دیدار هیئت رئیسه دانشگاه شهید چمران اهواز با خانواد شهید رضایی کلامویی

اعضای هئیت رئیسه و جمعی از مدیران دانشگاه شهید چمران به مناسبت هفته دفاع مقدس با خانواده شهید رضا رضایی کلامویی دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این دیدار که به همت مدیریت امور شاهد و ایثارگر، روابط عمومی و فرماندهی بسیج کارکنان دانشگاه برگزار شد، ابتدا همسر شهید رضایی به بیان ویژگی‌های شخصیتی این شهید سرافراز پرداخت و گفت: شهید رضایی کارمند دانشکده تربیت بدنی دانشگاه بود که ششم آذرماه 1359 در محل کار خود بر اثر اصابت ترکش به درجه رفیع شهادت نائل آمد. این شهید والامقام در هنگام شهادت حدود 40 سال سن داشت و از وی پنج فرزند به جا مانده است.

در ادامه این نشست صمیمانه، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان در سخنانی به همسر شهید برای تربیت فرزندان شایسته و یک تنه بر دوش کشیدن بار زندگی تبریک گفت و اظهار داشت: هم‌اینک میزبان ما در این منزل، شهید است و براساس اعتقادات ما، حضور شهید در این محفل قطعی است.

حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی افزود: این دیدار به مناسبت هفته دفاع مقدس و گرامیداشت ایامی است که خوزستانی‌ها بیش از دیگران آن را درک کرده‌اند هر چند وظیفه خود می‌دانیم در تمام ایام سال خدمت خانواده شهدا برسیم اما این توفیق در هفته دفاع مقدس نصیب شد که به طور نمادین از میان خانواده شهدای دانشگاه به حضور شما برسیم.

وی خاطرنشان کرد: اکنون پس از گذشت بیش از 30 سال از شهادت فرزندان این مرز و بوم، هنوز همچون یک انسان زنده در قید حیات از آنها یاد می‌شود و این مصداق و مظهر حیات طیبه شهداست.

حجت‌الاسلام و المسلمین شفیعی یادآور شد: سراسر خوزستان خط مقدم بوده و هر که در هر نقطه این استان به درجه شهادت نائل آمده، شهید خط مقدم محسوب می‌شود و امروز به لطف خداوند و از برکت خون همین شهدای گرانقدر، ملت ما عزیز و مقتدر است.

در بخش دیگری از این نشست، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: به دیدار خانواده شهید آمدیم تا نیرو بگیریم، راه را بیابیم و از ارواح طیبه شهدا استفاده کنیم و اطمینان حاصل کنیم که مسیر را صحیح طی می‌کنیم.

دکتر علیرضا مخبر دزفولی افزود: شاید جمله امام بزرگوار که فرمودند «شما خانواده شهدا چشم وچراغ ملتید» علاوه بر معنای اصطلاحی حاوی این معنی باشد که خانواده شهدا دیده بیدار ملت و رصد کننده و حافظ حرکت نظام به سمت ارزش‌ها و چراغ روشن خداخواهی پیش روی ملت در ظلمات خواسته‌ها و تمنیات مادی هستند چون خود شهدا ستاره‌های هدایت و سمبل‌های گذشت از خود برای خدا هستند.

وی خطاب به همسر شهید اظهار داشت: جایگاه و عظمت شما را ستایش می‌کنم که به تنهایی این بار سنگین زندگی و تربیت فرزندان را به دوش کشیدید و فرزندان با ارزشی را تقدیم جامعه نمودید.

همچنین دکتر عبدالامیر معزی معاون اداری مالی دانشگاه در سخنان کوتاهی اظهار داشت: شهدا به ما می‌نگرند و انتظار دارند رهرو و ادامه دهنده مسیر خواسته‌ها و هدفی باشیم که آنها دنبال کردند و در همان راه به فیض شهادت نائل آمدند.

وی افزود: این مملکت متعلق به شهداست و آنچه در دست ماست امانتی است که از آنها به ما رسیده و باید چنان کنیم که روز قیامت شرمنده و سرافکنده شهدا نباشیم.

دکتر علیرضا زراسوندی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران نیز گفت: شهدای گرانقدر برای ما مسئولان دستگاه‌ها  و خدمتگزاران نظام عامل بازدارندگی از گناه هستند و امیدواریم در سرای آخرت دست ما را بگیرند و شفیع ما باشند.

دکتر سید عباس رضوی مدیر روابط عمومی دانشگاه هم از میزبانی خانواده شهید رضا رضایی کلامویی سپاسگزاری کرد و هدف از انجام این بازدید را قدردانی قطره‌ای از ایثارگری آنها دانست.

همچنین فرمانده بسیج کارکنان دانشگاه شهید چمران اهواز در سخنانی اظهار داشت: یادآوری افرادی که جان خود را در راه دفاع از میهن اسلامی در دست گرفتند تا ما با خاطری آسوده زندگی کنیم تنها به یک هفته بسنده نمی‌کند و باید همواره یاد و خاطرات آنها را زنده نگه‌ داریم.

بهروز لطفی نیا شهدا را سرمایه‌ای ارزشمند برای نظام اسلامی و حافظ آن در مقابل دشمنان دانست و تصریح کرد: دفع توطئه‌های دشمنان و دستاوردهای نظام اسلامی، به برکت خون شهدا است.

در پایان این نشست که با حضور معاونان دانشگاه شهید چمران اهواز، مدیر کل امور شاهد و ایثارگر دانشگاه و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه برگزار شده بود، لوح تقدیرو هدیه‌ای به رسم یادبود از سوی دانشگاه شهید چمران اهواز به همسر شهید رضایی کلامویی تقدیم شد.