بازگشت به صفحه کامل

دیدار جمعی از دانشگاهیان شهید چمران اهواز با دکتر جواهرفروش استاد بازنشسته این دانشگاه

دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه، با دکتر عبدالرحیم جواهرفروش استاد بازنشسته دانشگاه علوم تربیتی و روان‌شناسی این دانشگاه، دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این دیدار که با حضور دکتر مرعشی رئیس دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی و دیگر اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه برگزار گردید، از سال‌ها تلاش این استاد بازنشسته دانشگاه تقدیر شد.

دکتر جواهرفروش در این دیدار خاطراتی را از دوران تحصیل در دانشسرای عالی تهران، خدمت در آموزش و پرورش و ادامه تحصیل تا مقطع دکتری بیان کرد .

در این دیدار بر ضرورت توجه هرچه بیشتر به دانشگاهیان بازنشسته و استفاده از تجارب و دعوت از آن‌ها برای حضور در دانشگاه برای مناسبت‌های مختلف، تأکید گردید.