دکتر نبی پور به عنوان مدیر مرکز تحقیقات ریزگردهای دانشگاه منصوب شد

در حکمی از سوی دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر مجید نبی پور عضو هیئت‌علمی دانشکده کشاورزی به مدت دو سال به عنوان مدیر مرکز تحقیقات ریزگردهای این دانشگاه، منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در متن این حکم آمده است:

با توجه به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی به مدت دو سال به عنوان «مدیر مرکز تحقیقات ریزگردها» منصوب می­ گردید.

نظر به اهمیت پدیده گرد و غبار و تأثیر مخرب آن در کلیه فعالیت­ های اجتماعی و اقتصادی مردم استان خوزستان و استان­ های مجاور، انتظار می­ رود با به‌کارگیری تمام توان و تجربه خود و سایر همکاران محترم و همچنین هماهنگی با سایر نهادها و سازمان­ های منطقه­ ای، ملی و بین ­المللی مرتبط با پدیده مزبور، برنامه­ ریزی و اقدامات لازم برای مقابله با این پدیده مبذول دارید.

امید است با اتکال به الطاف خداوند متعال در تحقق اهداف دانشگاه موفق و مؤید باشید.