دکتر مروتی:با همکاری نیروی انتظامی امنیت خوابگاه‌های دانشجویی بهبود یافت

رییس دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: با فعال شدن گشت‌های موتوری نیروی انتظامی در اطراف خوابگاه‌ها، معضل سرقت و زورگیری از دانشجویان تا حد زیادی برطرف شده است.

دکتر حسن مروتی در گفت‌وگو با واحد خبر روابط عمومی دانشگاه شهید چمران با تکذیب اخبار منتشر شده روی برخی سایت‌ها درباره سرقت مسلحانه از دانشجویان این دانشگاه، گفت: حدود سه ماه پیش دو موتورسوار با مسدود کردن راه بر دانشجویی 25هزار تومان از وی سرقت کردند که بلافاصله مبلغ سرقت‌شده از سوی دانشگاه جبران و به دانشجو پرداخت شد.

وی با بیان اینکه بالافاصله پس از این قضیه نیروی انتظامی در جلوی خوابگاه‌ها و دانشگاه مستقر شد، افزود: سرقت‌های صورت گرفته از دانشجویان در اطراف خوابگاه‌ها و دانشگاه به صورت زورگیری بوده که متاسفانه در کل شهر اهواز هر از چند گاهی شاهد این حوادث هستیم.

دکتر مروتی یادآور شد: در اطراف دانشگاه در سال‌های گذشته به تعداد محدودی اقدام به زورگیری از دانشجویان شده بود که در هر مورد دانشگاه شهید چمران اقدام به پیگیری و گزارش دهی به دستگاه‌های ذیصلاح به ویژه نیروی انتظامی نمود چرا که معتقدیم دانشجویان باید در شرایط امنیتی مناسبی باشند و حتی یک مورد سرقت هم از دانشجویان، زیاد است.

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز یادآور شد: از زمان فعال شدن گشت‌های انتظامی در اطراف خوابگاه‌ها و دانشگاه تاکنون گزارشی از سرقت و زورگیری دریافت نشده است و امیدواریم روز به روز شاهد برقراری بیشتر امنیت باشیم.