دکتر علیرضا کیاست رئیس دانشکده علوم شد

طی مراسمی دکتر کیاست به عنوان رئیس جدید دانشکده علوم دانشگاه شهید چمران اهواز معرفی و از دکتر فربد رئیس پیشین قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این مراسم دکتر عبدالامیر معزی معاون اداری مالی دانشگاه با قدردانی از خدمات وتلاش‌های دکتر منصور فربد در مدت تصدی ریاست دانشکده علوم، اظهار داشت: به دلیل محدودیت منابع مالی برخی مواقع نتوانستیم خواسته روسای دانشکده‌ها را تامین کنیم اما با این وجود رئیس دانشکده علوم همواره با جدیت در تلاش برای ارتقای دانشکده و گروه‌های آموزشی بودند.

وی با اشاره به بودجه تعمیر وتجهیز دانشگاه امسال بسیار ناچیز و در حد یک میلیاد تومان بوده است، افزود: همواره از شرایط ایده‌آل فاصله داریم اما از روسای دانشکده‌ها انتظار می‌رود مشکلات دانشکده خود و دانشگاه‌ را در کنار هم ببینند و مطمئن باشند همه تلاش خود را برای حل آنها به کار خواهیم گرفت.

دکتر معزی دانشکده علوم را از ستون‌های قوی دانشگاه دانست و اظهار امیدواری کرد: دکتر علیرضا کیاست که اکنون به عنوان رئیس این دانشکده منصوب شده نیز در مدیریت دانشکده موفق عمل نماید.

در ادامه، رئیس پیشین دانشکده علوم اظهار داشت: خرسندم از اینکه امروز این مسئولیت را به فردی با تجربه ولایق واگذار می‌کنم.

دکتر منصور فربد با اشاره به مشکلات دانشکده و اذعان به برخی کمبودها و محدودیت منابع مالی خاطر نشان کرد: هر چند تخصیص بودجه به موقع انجام نمی‌شود و معمولا با تاخیر همراه است اما مجموعه دانشگاه باید قدرت ریسک مالی در مواقع اضطراری داشته باشد و یک سری تعهدات را بپذیرد  و عمل نماید.

وی یادآور شد: فرسودگی ساختمان و برخی تجهیزات دانشکده علوم موجب شده بخش قابل توجهی از اعتبار اختصاصی دانشکده برای حل موقتی مشکلات هزینه شود.

در بخش دیگری از این مراسم، دکتر علیرضا کیاست رئیس جدید دانشکده علوم اظهار داشت: دانشکده علوم از دانشکده‌‌های پیشرو در هر دانشگاه است و حدود 30 تا 40 درصد فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه‌های کشور معمولا در دانشکده علوم انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: قطعا اگر دانشکده علوم پویایی داشته باشیم دانشگاه پیشرفت خواهد کرد و همه بخش‌های دانشگاه از آن منتفع خواهند شد.

دکتر کیاست با اشاره به مشکلاتی در دانشکده علوم، از هیئت رئیسه دانشگاه برای حل این مشکلات مساعدت طلبید.
دکتر علیرضا مخبر دزفولی معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه نیز آمادگی این معاونت را برای تخصیص اعتبار به منظور نگهداری و تعمیرات درسرسرا و آمفی تئاتر شهید مطهری دانشکده علوم که برای برنامه‌ها و جشنواره‌های فرهنگی مورد استفاده قرار می‌گیرند، اعلام کرد.

در ادامه، مدیران گروه‌های فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ژنتیک دانشکده علوم درخواست‌ها و دغدغه‌های خود را در مورد دانشکده، امکانات گروه‌ها، آزمایشگاه‌ها و تجهیزات مطرح کردند.

گفتنی است، دکتر منصور فربد دارای دکتری فیزیک در گرایش ابررساناهای گرم به مدت دو سال ریاست دانشکده علوم را به عهده داشت که با خاتمه این مدت، مسئولیت ریاست دانشکده را به دکتر علیرضا کیاست از گروه شیمی این دانشکده محول نمود.

علیرضا کیاست دارای دکترای شیمی پلیمر، از دانشگاه شیراز و دانشیار دانشکده علوم بوده که در زمینه‌های  تهیۀ ارگانوسولفورها، استفاده از PTC و هسته‌های پلیمری در سنتزهای آلی، سنتز در فاز جامد و... فعالیت‌ پژوهشی متعددی انجام داده است.