دومین جشنواره علوم زمین در دانشگاه شهید چمران اهواز گشایش یافت

به همت انجمن علمی دانشجویی زمین‌شناسی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز و با حضور دکتر خواجه رئیس دانشگاه، ظهر امروز 12 آذرماه سال 96 دومین جشنواره دانشگاهی علوم زمین در سرسرای دانشکده علوم،گشایش یافت .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این مراسم که با حضور رییس دانشگاه شهید چمران، اعضای هیئت‌علمی، مدیران و معاونان دانشگاه و دانشجویان همراه بود، غرفه‌های متعدد این جشنواره افتتاح شد .

بنا به این گزارش، غرفه‌های سنجش از راه دور و GIS ، زمین‌شناسی اقتصادی و اکتشافات معدنی، چینه و فسیل، ارتباط علوم زمین با سایر علوم، آب زیرزمینی و زمین‌شناسی مهندسی، زمین‌شناسی نفت و تکتونیک و رسوب و غرفه شرکت ملی حفاری، غرفه‌های گشایش‌یافته در این جشنواره بودند .

گفتنی است؛ از بخش‌های جنبی دومین نمایشگاه علوم زمین کارگاه‌های آموزشی، سمینارها، نشست و مسابقات علمی است که طی سه روز برپایی این نمایشگاه، برگزار خواهند شد .

این جشنواره باهدف تبیین و تأکید بر کارآفرینی در زمین‌شناسی و ارتباط آن با صنعت، از امروز 12 آذر در سرسرای دانشکده علوم برپاست و آیین پایانی آن، روز سه‌شنبه چهاردهم آذرماه ساعت 16 در تالار شهید مطهری این دانشکده برگزار می‌گردد