دهمین جشنواره دانشگاهی حرکت در دانشگاه گشایش یافت

با حضور رییس دانشگاه شهید چمران اهواز؛

دهمین جشنواره دانشگاهی حرکت در دانشگاه گشایش یافت

دهمین جشنواره دانشگاهی انجمن‌های علمی دانشجویی حرکت امروز یک‌شنبه 16 اردیبهشت‌ماه در دانشکده علوم دانشگاه شهید چمران اهواز، گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه در حاشیه بازدید از نمایشگاه جشنواره حرکت، بیان کرد: در این جشنواره نتایج فعالیت‌های علمی دانشجویان این دانشگاه ارائه می‌شود و در بین انجمن‌های علمی برگزیدگان برای شرکت در جشنواره ملی معرفی می‌شوند.

وی افزود: یکی از فعالیت‌های اصلی انجمن‌های علمی این است که با تلاش بیشتر بتوانند آمادگی بیشتری در خود و دانشگاه ایجاد نمایند؛ برگزاری این جشنواره روحیه نشاط ایجاد کرده است.

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، در بخش دیگری از صحبت‌های خود تصریح کرد: دانشجویان در این نمایشگاه تلاش دارند از وسایل اولیه ابداعاتی را داشته‌اند و ما نیز تلاشمان این است که از این دانشجویان در راستای رسیدن به تولیدات داخلی حمایت نماییم.

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز نیز پیش از آیین افتتاحیه این نمایشگاه در محل یادمان شهدای گمنام دانشگاه، اظهار کرد: درزمانی که نیاز به حرکت بود با تشخیص درست، شهدا حرکت را آغاز کردند؛ اگر در آن زمان این نسل صحنه را مدیریت نکرده بود، بی‌شک عزت و شرف ملت ایران لگدمال می‌شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی، گفت: هم سن و سال‌های دانشجویان امروز ما در آن زمان مسیر را بر دشمن بستند و امروز سربلندیم و امیدواریم حرکت‌های فرهنگی دانشگاه‌های ما حرکت‌هایی در جهت رشد و تعالی نسل جوان معرفت‌جو باشد.

وی با تقدیر از تمامی مدیران و دانشجویانی که بانی برگزاری این همایش بودند، گفت: امیدواریم این حرکت همراه با بالندگی همراه باشد و تجربیات گذشته را کار در برنامه‌های آتی به‌کارگیریم.

دهمین جشنواره دانشگاهی انجمن‌های علمی دانشجویی حرکت امروز کار خود را با افتتاح نمایشگاهی با حضور انجمن‌های علمی دانشجویی از دانشکده‌های مختلف این دانشگاه آغاز کرد.

آیین اختتامیه دهمین جشنواره دانشگاهی انجمن‌های علمی دانشجویی حرکت سه‌شنبه 18 اردیبهشت‌ماه ساعت 17 در دانشکده علوم برگزار می‌گردد.

همچنین نمایشگاه این جشنواره نیز از 16 تا 18 اردیبهشت‌ماه از ساعت 9 تا 17 برپا می‌باشد.